To je to što me zanima!

Ana Stunić je poslije godinu dana opet sretna i zaljubljena

Nije javna osoba i ne želi govoriti o njemu, no voditeljica je napokon priznala da ima novog dečka. Riječ je o 30-godišnjem brand menadžeru Ivi Tudoriću
Vidi originalni članak

Prije godinu dana prekinula je šestogodišnju vezu s web dizajnerom Vedranom Gulinom. U tom razdoblju povezivali su je s mnogim muškarcima, no Ana Stunić (30) tek sad je priznala novu vezu s 30-godišnjim brand menadžerom Ivom Tudorićem, piše časopis Extra. 

- On nije javna osoba i zaista ne bih htjela o njemu govoriti u medijima - izjavila je Ana za Extru te otkrila da pada na inteligenciju, a da joj izgled nije presudan. Iako Ivo slovi za velikog zavodnika, voditeljica nije ljubomorna. 

- Ako je izabrao biti sa mnom, očito je odabrao samo mene - rekla je Ana koja smatra da je u vezi dobra i korektna, a kad je zaljubljena onda je, kaže, divno jednostavno komplicirana. 

- Volim biti zaljubljena, volim taj osjećaj - zaključila je Ana te otkrila da u skorijoj ili daljoj budućnosti svakako želi biti majka. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • japanokinez 07.04.2012.

    Meni cura na prvi pogled izgleda trapavo i onako fura neku prepotenciju, ali sad kad je malo više poznam sasvim je OK. Jedino mi nije jasno kako to da nije uspjela primjetiti lika onako da ne zna šta je ni ko je nego ganja tipove provjereno na sigurno, a siguran sam da bi joj u konačnom životu bio dobar i neki nepoznato-normalan lik. Od ovog ništa 100%.

  • andi_1 03.04.2012.

    Danas kod nas možeš bit zgodan, dobar al bez love - nemaš šanse kod žena ( onih javnih i manje javnih) al možeš bit najružniji na svijetu no ako ti je novčanik pun, skupi auto, vila, event. jahtica - e moj brale, onda možeš imat bilo koju ! Poslje se čude što je porastao broj razvoda....

  • denderius 03.04.2012.

    pas mater...lijepa naša puna menadžera... svaki drugi nešto menadžira...

Komentiraj...
Vidi sve komentare