To je to što me zanima!

Ana Stunić: Voljela bih biti Jasna Nanut kad narastem

Voditeljica showbiz emisija 'Red Carpet' i 'In Magazin' tvrdi da uvijek ima tremu. Iako je i sama postala dio celebrity svijeta, u njemu se ne vidi
Vidi originalni članak

Voditeljica 'Red Carpeta', Ana Stunić nedavno je počela voditi i dnevnu showbiz emisiju Nove TV 'IN Magazin'. Prvi Anin voditeljski posao bio je na televiziji Z1, a bila je i kao novinarka u “Red Carpetu” prije nego što je postala njegova voditeljica.
- Moj prvi voditeljski posao bilo je vođenje i uređivanje glazbene emisije na lokalnoj televiziji. Naime, te je godine bila organizirana audicija na kojoj sam prošla i dobila svoj prvi angažman na televiziji. Osim glazbene zone, radila sam i kao novinarka u emisiji koja se bavila kulturom. Zatim sam i u ‘Red Carpetu’ radila kao novinarka - ispričala je Ana za Jutarnji list. Tvrdi da uvijek ima tremu čak i uz urednika Delalea s kojim se izvrsno slaže. Uskoro je očekuje i uloga u predstavi Montažstroja. Glumila je i epizodnu ulogu u filmu Dalibora Matanića 'Volim te'.
- Gledam Jasnu Nanut i divim joj se, nadam se da ću biti kao ona kad odrastem. Vodi jednu emisiju, drugu uređuje i oba posla radi izvrsno. Tako da se nadam da ću jedan dan i ja biti kao Jasna - iskrena je Ana. Iako je kroz voditeljski posao i sama postala dio celebrity svijeta, u njemu se ne vidi. Intervjue koje daje smatra nužnima zbog promocije emisija. S dečkom Vedranom Gulinom uskoro planira i vjenčanje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strijelac 06.02.2009.

    Jasna Mamut? FUJ! Nevjerojatno antipatična i iritantna osoba!

  • ja___zg 06.02.2009.

    meni je ova ženska užasno antipatična

  • ciciban3 06.02.2009.

    a zakaj ne bi izgradila neki svoj specifični stil i način rada? kaj je lakše kopirati i ukalupiti se?

Komentiraj...
Vidi sve komentare