To je to što me zanima!

Voditelji Eurosonga: Svatko u svom stilskom 'filmu', a opet zajedno dostojni crvenog tepiha

Julia Sanina, Graham Norton, Hannah Waddingham i Alesha Dixon vodili su goste kroz višednevnu ceremoniju te promijenili niz kombinacija, boja i raskošnih kreacija
Vidi originalni članak

Voditelji Eurosonga imaju poseban i vrlo zahtjevan stilski tretman, moraju biti raskošni u svojim stilskim ekshibicijama, no opet red je da čine neku cjelinu. Vizualno, svatko je od njih drugačiji po visini i stilu te se time podržava raznolikost koja je posljednjih godina u trendu. Publika je imala u čemu uživati - vizualno i modno voditelji Julia Sanina, Graham Norton, Hannah Waddingham i Alesha Dixon bili su prave modne poslastice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što se tiče najpoznatijeg od njih, Grahama Nortona kojeg često možemo vidjeti u njegovu talk showu, i inače je poznat po cool odijelima, i sada je imao dobar outfit, sako sjajne teksture u skladu s košuljom i kravatom.

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI HRVATSKA TREBALA DOBITI VIŠE BODOVA?

Hannah Waddingham je engleska glumica, i iako atraktivne pojave, pored Grahama je djelovala vrlo visoko. No, eterična haljina je smanjila dojam. Vrlo elegantna toaleta napravljena je po pravilu retro ženstvenosti - korzet i strukirana forma te tekstura kao posuta zvijezdama.  Graham je nosio atraktivno odijelo, dobar balans između show odjeće i formalnog stila.

POGLEDAJTE VIDEO: LET 3 ZAHVALIO NA PODRŠCI S RUŽAMA U STRAŽNJICAMA

Svaka je u svom filmu, no zajedno čine zanimljivu kombinaciju stilova za scenu. Alesha Dixon okružena je moćnim mašnama, Julia Sanina je više u dark goth okviru, u nabrijanoj koži, dok je Hannah poput dive iz Hollywooda. Svaka je stilizirana do detalja, šminke i nakita, stilisti su tu imali puno posla kako bi svakoj uskladili stil koji joj paše.

Još jedan dobar primjer, sve tri imaju haljine, no vizualno zastupaju razne forme i nijanse te teksture. Žuta sjaji poput sunca, a sa svake su joj strane blistave šljokice. Tamno plava i tamna bordo izuzetno su zahvalne u svijetu glamura, dame su predstavile impresivan stil za scenu, bile su to formule po mjeri.

ISPRED HOTELA Žene letovaca slavile su kao da su dečki pobijedili: Jedna je bila posebno dobro raspoložena...

Ovako kad su zajedno, zanimljivo je vidjeti i kako otvoreni dekolte ima više opcija te kako paše uz koju frizuru i kroj. To su trikovi koje možemo koristiti - raspuštena kosa plus skroz otvoreni dekolte ili podignuta kosa uz teatralni ovratnik koji grli ramena.

Što se tiče cipela, naravno, štikle su obavezne. Ovo je dobar primjer kako se radi styling za posebne prigode, koji treba biti televizičan i izgledati dobro iz daljine, ali i izbliza. Naravno, pritom su kombinacije prilagođene građi tijela i osobnosti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Miške 15.05.2023.

    Ukrajina je u modi

  • Miške 15.05.2023.

    Ja mislio da je ova štanga transvestit.

  • Josef G. 14.05.2023.

    Bome ova Alesha je dostojna svakog tepiha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare