To je to što me zanima!

Anđa Marić: 'Tata mi kuha, ne mogu si sama staviti maskaru'

'Sve ovo me ubilo emocionalno, ali sada sam sve bolje i bolje', rekla je spisateljica i pjevačica Anđa Marić i dodala da joj je puno lakše kad loše stvari ne uzima za ozbiljno
Vidi originalni članak

Spisateljica i pjevačica Anđa Marić (43) od 2012. godine bori s multiplom sklerozom. Liječničke prognoze nisu bile optimistične za Anđu, ali nije gubila optimizam čak ni kad je zbog bolesti ponovno morala učiti hodati i govoriti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sigurno je da su me sve ove borbe promijenile, zbog tog stresa sam i ohromila. Moje tridesete su bile ružne i strašne, te su svakako bile buđenje. Veselim se novoj dekadi, počela je zaista predivno. A te borbe, sada znam da sam 50 posto bila odgovorna za sve, da nisam pružala takav otpor, ne bi bilo ni takve borbe. I meni i Gašperovom ocu je sazrio ego, uvidjeli smo da svađa i nesloga samo štete našem sinu oko kojeg se tučemo - rekla je prošle godine, a sada je za RTL Exkluziv govorila o tome kakvo je njeno trenutno stanje.

- Ne mogu mazati maskaru, toliko puta sam se ubola u oko. Tata mi kuha. Sve ovo me ubilo emocionalno, ali sada sam sve bolje i bolje - rekla je Anđa i dodala da joj je puno lakše kad loše stvari ne uzima za ozbiljno.

'PORTRET DAME' Borba s multiplom sklerozom: Blair opet šokirala fotografijom

U srpnju je doživjela nezgodu tijekom tuširanja te završila u bolnici na šivanju, a pjevačica i spisateljica je o svemu izvijestila svoje pratitelje na Instagramu. 

- Staklena tuš kabina je opasna - napisala je Anđa te dodala nekoliko fotografija iz bolnice, na kojima joj liječnici saniraju rane od nezgode. 

Zabrinula je svoje obožavatelje i prijatelje, no sudeći prema fotografijama ne radi se o ozbiljnoj ozljedi. Pratitelji su joj poželjeli brz oporavak, a neki od njih podijelili su s Anđom i vlastita slična iskustva. 

- Znam, i meni je pukla pa sad imam plastičnu - napisala joj je jedna od pratiteljica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Rara Avis_1 19.11.2019.

    Želim ti mnogo sreće da te prati!

  • 19.11.2019.

    Andjo sritno ti.

  • 19.11.2019.

    Zivot je neprekidno ustajanje i padanje... doduse poznajem i neke ljude kojima je zivot savršeno lijeo i lak uvijek kada pricam s takvima uvidim koliko sam jadna, ubijena financijama, pukim preživljavanjem itd... a nije da se ne borimo. .. zato Anđo korak po korak tako ja ...svaki dan je novi dan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare