To je to što me zanima!

Anđelka Prpić hrvatsku publiku pozvala u kino šaljivim videom

Film u kina stiže 15. travnja, a u njemu glume Janko Popović Volarić, Nives Ivanković i Marinko Prga. Ova uloga predstavlja značajan iskorak u Anđelkinoj karijeri
Vidi originalni članak

Anđelka Prpić (36) pozvala je gledatelje u kina na ‘Jedini izlaz’, triler koji je u regiji pogledalo više od 70 tisuća ljudi. Za potrebe videa glumica je ponovo ušla u ulogu po kojoj je najpoznatija hrvatskoj publici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Inače, Prpić u filmu tumači lik Ane Kolar čijeg supruga, poznatog beogradskog odvjetnika glumi Janko Popović Volarić (41). Šest godina nakon što joj je suprug stradao u požaru, Ana dolazi do informacija koje u pitanje dovode sve što je mislila da zna o toj tragediji, ali i o svojoj obitelji.

'PROCURILI' KADROVI Anđelka Prpić se skinula gola: Vruća 'tuš' scena u novom filmu

Istovremeno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćeri uvlači inspektora Dejana Štrpca kojeg glumi Ljuba Bandović (44) u lanac zločina koji započinje misteroznim nestankom mlade pripravnice prije šest godina. Dok je sve protiv njih, dvoje junaka započinje zajedničku potragu za istinom koja će ih suočiti s mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti.

Ova uloga predstavlja značajan iskorak u Anđelkinoj karijeri, a ‘Jedini izlaz’ u Cineplexx i odabrana kina stiže 15. travnja.

Inače, osim Janka Popovića Volarića, u filmu glume i Nives Ivanković (53) te Marinko Prga (50), a dio se radnje odvija i u Splitu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • menart 14.04.2021.

    Kraljica. kad se sjetim jedan sketch iz serije Andrija i Anđelka... gdje su u drogeriji i ona kupuje uloške, krepao sam od smjeha. Od naših mi draga Nives Ivanković. Šteta što njezin projekt "ko je jamio, jamio" nije zaživio. Sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare