To je to što me zanima!

Andrea Šušnjara: Ja uvijek idem naprijed i borim se...

Splićanka, koja je na Splitskom festivalu otpjevala pjesmu 'Sijamski blizanci', glazbom se bavi od 16 godine kada je nastupila na Dori s pjesmom 'Noa
Vidi originalni članak

Andrea Šušnjara (23) je otkrila da je od šesnaeste godine do danas imala dvije duge veze te da brak i djecu priželjkuje s trideset i nešto godina, piše Večernji list. Pjevačica grupe Magazin trenutačno nije u vezi, a priznaje da voli ambiciozne dečke koji imaju viziju i cilj u životu. Splićanka, koja je na ovogodišnjem Splitskom festivalu otpjevala pjesmu 'Sijamski blizanci', glazbom se bavi od šesnaeste godine kada je prvi put nastupila na Dori s pjesmom 'Noa'. Andrea ne planira preseljenje u metropolu jer, kako kaže, još uvijek bježi od toga, a u njemu je ionako prečesto zbog svog trenera, frizera i dućana s odjećom. Pjevačica je priznala da otkako je prije tri godine izliječila karcinom jajnika kako ne ide redovito na preglede iako bi trebala. Dobro se osjeća i kaže da ono što je bilo da je prošlo, te da ona uvijek ide samo naprijed i bori se.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kokomoon 26.08.2010.

    koje gadno djevojce!!!!!!

  • teaa 26.08.2010.

    gadan si sam

  • Rocky00 26.08.2010.

    Andrea svaka čast na pozitivi unatoč teškoj bolesti koja je nadam se iza tebe. Još si premlada, naučit ćeš da ne treba uvijek biti preiskren, to ljudi ne cijene.. Preglede bi trebala obaviti redovito za svaki slučaj. sretno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare