To je to što me zanima!

Andrea Šušnjara o upoznavanju s Ivanom Kovač: Bojala sam se da će me otrovati u tom kombiju

Imala sam veliku tremu, a ona mi je rekla opusti se, dala mi savjete i nisam mogla imati bolji start. Od toga dana ona je moja omiljena pjevačica grupe Magazin, priznala je Šušnjara, koja nije isprva znala što očekivati od kolegice
Vidi originalni članak

Pjevačica Andrea Šušnjara (34) gostovala je u radijskoj emisiji 'Dalibor Petko Show' kod voditeljice Ivane Kovač (44). Uz dobru zabavu i smijeh, Andrea je slušateljima otkrila kako se osjećala kada je upoznala Ivanu te koja joj je omiljena pjevačica grupe Magazin.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prepala sam se, bojala sam se da će me otrovati u kombiju, ali i ovom prilikom joj se zahvaljujem na tome kako mi je predala taj mikrofon i olakšala prvi nastup - rekla je Andrea.

- Imala sam veliku tremu, a ona mi je rekla opusti se, dala mi savjete i nisam mogla imati bolji start. Od toga dana ona je moja omiljena pjevačica grupe Magazin - priznala je pjevačica.

SVEČANA PREMIJERA U SPLITU Huljićeva pop misa okupila je brojne slavne: Pojavili se Grašo, Jandroković i Andrea Šušnjara

Naime, Ivana je u Magazin došla umjesto pjevačice Jelene Rozge. Iz benda otišla je 2010. godine, a zamijenila ju je Andrea. 

Kako bi se prisjetile dobrih starih vremena, zajedno su otpjevale hit Magazina 'Ti si želja mog života' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

Podsjetimo, Andrea trenutno uživa u soliranju nakon što je ovog ljeta prekinula sa splitskim električarom Markom Jurčićem.

UŽIVA U SAMAČKOM ŽIVOTU Andrea Šušnjara o muškarcima: 'Ne volim niske i feminizirane'

Voditeljica i bivša članica grupe Magazin, Ivana, živi u sretnoj obiteljskoj idili s dugogodišnjim partnerom Elvirom Hasanhodžićem i četverogodišnjom kćeri Elenom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jamesbond7777 25.10.2021.

    Meni ni jedna ne djeluje inteligentno 🙄🙄🙄

  • badr hari 25.10.2021.

    sve ok ali u glavi mozgojedac gladuje

  • sarcasmo 25.10.2021.

    Odlični bubnjevi, a tek pojačaloooo 😲

Komentiraj...
Vidi sve komentare