To je to što me zanima!

Andrej Pejić u noćni izlazak je izašao odjeven poput školarke

Androgini model iz Tuzle u londonski noćni klub stigao je u društvu BB-a, crnoputog modela i bivšeg plesača za kojeg se šuška da je njegov novi dečko
Vidi originalni članak

Nedavno je iz Buckhinghamske palače dobio pozivnicu da upozna kraljicu, a manekenka Kate Moss oduševljena je njegovom ljepotom. Kada je androgini model Andrej Pejić (20) u utorak navečer prošetao londonskim ulicama nitko ne bi rekao da se iza plavokose djevojke odjevene poput školarke krije muškarac koji obožava nositi žensku odjeću. Kontroverzni model, koji se na modnim pistama nekad šeće u ulozi žene, a ponekad muškarca, odjenuo je crnu minicu, bijelo-crnu široku košulju dok je na nogama nosio čarape koje sežu do koljena i crne čizme.

Maneken iz Tuzle u londonski klub 'The Markham Inn' u Chelseaju došao je u društvu modela i bivšeg plesača iz showa X Factor, BB-a. Šuška se da je crnoputi muškarac Pejićev dečko, no bosanski model nikada nije javno govorio o svojoj seksualnosti. Andrej, koji je odrastao u srpskom izbjegličkom kampu i u Melbourneu, nedavno je priznao da se izgladnjuje kako bi bio mršav.

- Da budemo iskreni, ne možeš puno jesti ako se ovim želiš baviti. Opseg struka bio mi je 73,6 centimetra, a sad je 63,5. Bokovi su mi 90 cm - rekao je prošli mjesec u intervjuu za časopis Grazia i dodao da mora biti vrlo discipliniran kako bi mogao nositi žensku odjeću.

FHM ga je opisao kao 'stvar' kada je na listi od 100 najseksi žena svijeta zauzeo 98. mjesto.

- Ne želim biti žena, ali se volim odijevati u žensku odjeću - izjavio je nedavno Pejić.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Nanana90 15.10.2011.

    Fuj na što ovaj/ova liči, izgleda kao da će krepati svaki čas od gladi, i nekima to dobro izgleda hahaha majko mila gdje ovaj svijet ide..?

  • lolita 29 14.10.2011.

    Ajde da nosi revije i kao zena i kao muskarac, ajde posao ali ovako se oblačiti u privatnom životu??

  • jelkaa 14.10.2011.

    dobar mu dečko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare