To je to što me zanima!

Andreja Ćupor o A. Pejiću: Ne može izopačeno biti normalno

Žensko je žensko, a muško muško koliko god možda marketinški zanimljivo bilo nešto suprotno tome, rekla je bivša Miss Hrvatske u razgovoru za Exkluziv tabloid
Vidi originalni članak

Tretiraju ga kao damu, jednako dobro nosi dizajnerske kolekcije za muškarce kao i vjenčanice. Nakon Pariza pokorio je i modne piste u New YOrku. Ne smeta mu da mu se obraćaju kao da je muškarac, jer svjestan je činjenice da ima muško ime, donosi Exkluziv tabloid. 

Andrej Pejić (19) rođen je u Tuzli. Njegova baka kaže da ima i unuka i unuku.

- Kakav god da je, naš je - smije se Andrejeva baka.

Andreja Ćupor (28) o Andrejevoj popularnosti kaže da izopačeno ne može biti normalno koliko god da je marketinški zanimljivo.

- Žensko je žensko, muško muško - objašnjava bivša Miss Hrvatske kojoj Andrej nije ni zanimljiv ni poseban.

Neven Ciganović (40) napomenuo je da i kod nas ima 'tetkastih' modela tako da njemu osobe poput Andreja nisu ništa novo ni šokantno. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • oblacak 17.02.2011.

    prvi put cujem za andreju ćupor. ne govori li to dovoljno? mislim da da.

  • robert1111 17.02.2011.

    pa ako je rođen kao muško onda je muško a ako je tijekom života pao pod utjecaj pedera (a je!!!) i netko mu kaže da je žensko da bi mogli pederi da ga j.eb.u e onda je to več mali problem za njega ,mada u suštini on če da dobije para i para za to a ja ću i dalje bit nezaposlen ,ipak je njemu bolje (ima novaca) a što se tiče ove ,dobro je rekla! i ovo sve nema nikakve veze sa Bogom (ne spominji ime Božje uzalud)

  • pernica 17.02.2011.

    ja bih zakonom zabranila MUŠKARCE šminkati, fenirati,pituravati te oblačiti u haljine i natjeravati ga da nosi ŽENSKU REVIJU, kod toliko lijepih manekenki na ovom svijetu!!!!! sve je poludilo pa i to- jadan momak ni sam ne zna gdje pripada- ide li još u muški wc ili u ženskom piški stojećke????? SRAMOTA PUSTITE MOMKA NEK BUDE MUŠKO!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare