To je to što me zanima!

Andrew Tate opet šokirao: Da, žena u braku pripada muškarcu

'Žena uzima muževo prezime i pripada novoj obitelji', govorio je Tate, na što je voditelj Piers Morgan dodao: 'Da, ali ona nije muževo vlasništvo. Nije stoka'
Vidi originalni članak

Ne mrzim žene. Nikad nisam povrijedio ženu i ne postoji nikakav zapis o tome da sam naudio ženi, rekao je Andrew Tate (35). Kontroverznom influenceru i bivšem profesionalnom kickboxeru je prije dva mjeseca zabranjeno korištenje Instagrama i Facebooka zbog šovinističkih stavova, a sad je gostovao u emisiji Piersa Morgana (57).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Govorio je da su neke njegove izjave jednostavno izvučene iz konteksta, ali i dalje zadržao stajalište koje je imao i prije, dodajući da većina muškaraca tako misli. Tako je opet rekao da žena nakon vjenčanja pripada mužu. 

- Žena uzima muževo prezime i pripada novoj obitelji - rekao je Tate, na što je Morgan dodao: 'Da, ali ona nije muževo vlasništvo. Nije stoka'.

Tate je tada pojasnio: 

- Nije vlasništvo, ali da, mislim da žena u braku pripada muškarcu.

Svojedobno je rekao da je i njegova sestra ulaskom u brak pripala muškarcu za kojeg se udala, što je zgrozilo javnost. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 138

  • Muhara 08.10.2022.

    Što, Andrew je bio u pravu ništa nije krivo rekao i sve što je rekao odobravam i sram vas bilo novinari što napadate poštenoga čovjeka!

  • Stojko_ 08.10.2022.

    Ovo je samo jedan mali isječak, treba pogledati cijeli intervju. Pierce Morgan je sam sebe napravio takvom budalom da to nije za vjerovati. Npr, izjavio je: "svaka kritika bilo koje žene je mizoginija". Dakle, dragi moji Hrvatice i Hrvati, ne smijete krizitirati npr Kolindu, jer automatski činite mizoginiju. Općenito, tijekom cijelog intervjua Pierce je Tate-ove izjave izvlačio iz konteksta, ozokretao, stavljao mu riječi u usta i sl. Ukratko, Pierce Morgan se pošteno obrukao, a nije mu prvi put.

  • Hasta siempre 08.10.2022.

    Svaka poštena žena pripada svom muškarcu i obratno. I ne, žena ne smije biti nevjerna i obratno. Što je to tako skandalozno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare