To je to što me zanima!

Andrija i Aleksandra vjenčat će se u listopadu u Beogradu...

Zvijezda popularne serije 'Andrija i Anđelka' dulje je vrijeme u vezi s kolegicom Aleksandrom Tomić. Par bi se za dva mjeseca trebao vjenčati u Beogradu u društvu prijatelja i obitelji
Vidi originalni članak

Glumac Andrija Milošević (37) u listopadu će navodno izreći sudbonosno 'da'.

Šarmantni glumac i njegova odabranica  Aleksandra Tomić (27) u nekoliko navrata su izjavljivali kako im brak ništa ne znači. Međutim, predomislili su se, pa će se za dva mjeseca vjenčati i prirediti proslavu u Beogradu za najbliže.

- Neće sigurno raditi cirkus od vjenčanja, oni to ne vole. Ne žele da to bude propraćeno medijima i s 300 uzvanika. Odlučili su vjenčanje organizirati u Beogradu jer oboje tamo žive i tu su započeli svoju ljubavnu priču. Također, žele da taj čin bude intiman i samo s nekoliko najbližih prijatelja i obitelji. Andrija i Sandra su stvoreni jedno za drugo. Imaju slične stavove, razmišljanja. Odlično funkcioniraju. Već su dugo zajedno, a nikad se nisu posvađali. Ovaj korak je bio logičan, a znam da jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja, tako da se nadam da će se i to brzo dogoditi. Nakon što izgovore sudbonosno ‘da’, s uzvanicima će otići u jedan restoran gdje će to i proslaviti - rekao je za srpske medije izvor blizak paru,.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • retita🦋 21.08.2016.

    Sretno mladenci!

  • BarneyStinsonNPH 18.08.2016.

    Andro legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare