To je to što me zanima!

Andrija: Morao sam prestati s alkoholom zbog svojeg zdravlja

Crnogorski glumac tvrdi da više ne razmišlja o piću jer je okupiran poslom. S kolegicom Anđelkom Prpić snimio je 130 epizoda i 30 specijala serije 'Andrija i Anđelka'
Vidi originalni članak

Glumac se proslavio glavnom ulogom u seriji 'Andrija i Anđelka', a sad se pohvalio da obilazi noćne klubove do jutra samo s jednom čašom vina.

- Prestao sam piti alkohol. Morao sam to napraviti zbog svojeg zdravlja i problema s jetrom. Nisam nikad imao problem s alkoholom, nego sam mnogo izlazio i volio popiti koju čašicu previše - rekao je Andrija Milošević (38) srpskim medijima.

Crnogorski glumac tvrdi da više ne razmišlja o piću jer je okupiran poslom.

S plavušama u klinču: Andrija se na setu serije družio s Anđelkom Prpić i pjevačicom Natašom Bekvalac

- Dok radiš, nemaš vremena za piće i zujanje - objasnio je Milošević. Datum vjenčanja sa svojom djevojkom Aleksandrom Tomić, tvrdi, još nije zakazao jer često putuje na turneje s kazališnom predstavom.

- Nadam se da ću se uskoro oženiti, ali se zbog posla nisam uspio ni pošteno raspakirati više od deset godina - šali se Milošević koji je predstavu 'Zlatni lančić od bižuterije' nedavno igrao pred hrvatskom publikom. S kolegicom Anđelkom Prpić (32) snimio je 130 epizoda i 30 specijala serije 'Andrija i Anđelka', a obožavatelji ga često 'žicaju' da snime novu sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bloodhunter 21.10.2016.

    Tako ti je to moj andrija, netko pije ko smuk i nikad nista, a ovakvi ko mi sa osjetljivom jetrom moramo pazit

  • BarneyStinsonNPH 20.10.2016.

    Legenda..pa kolko mi je drago sta su ih vratili na telku , a ne da ljudi gledaju Anno ili ostale gluposti..na ovo se dobro nasmijem

  • Zeleni_Zub 20.10.2016.

    Nema nista gore od pijanca pokajnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare