To je to što me zanima!

Anezi i Luka u svađi: 'Ispala si primitivna, previše govoriš'

Naravno, ja sam nadišla te glupe seksualne gluposti o kojima ti trkeljaš, zaključila je Anezi raspravu s Lukom o njezinom 'problematičnom' ponašanju
Vidi originalni članak

Ja ne znam jesi li ti primijetila da je dosta ljudi uočilo istu stvar kod tebe i ti i dalje odbijaš prihvatiti tu činjenicu, rekao je Luka Rok (24) svojoj sustanarki Anezi (31) s kojom je razgovarao o njezinom ponašanju u Big Brother kući. 

- U zadnjih par dana ti previše govoriš, a ja šutim i slušam. I malo sam iznenađen na trenutke - istaknuo je Zagrepčanin tijekom razgovora s pjevačicom koja je pažljivo slušala što joj ima za reći. Stanari Big Brother kući, koji su nedavno izmjenjivali francuske poljupce, zahladili su svoj odnos, a sada su o tome ozbiljno popričali. Luka je pričao Anezi o svim sukobima koje je imala u kući i kako mu smeta što ona odbija prihvatiti svoje mane. 

- Da ti kažem da si i ti u sto navrata, kao i svi mi ovdje, za boravka u ovoj kući, bila itekako površna, ti bi se uvrijedila i tražila bi primjer. I ti si također ispala primitivna u dosta navrata, ali ti to nećeš priznati, jer ti imaš svoje standarde - objasnio je Zagrepčanin pjevačici koji su njezini problemi. No ona se se nije htjela složiti s njegovim primjedbama. 

- Naravno, ja sam nadišla te glupe seksualne gluposti o kojima ti trkeljaš - zaključila je Anezi koja se nedavno požalila Dubravki (47) zbog Lukinih pipkanja ispod popluna. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • sanja000 03.03.2018.

    Anezi samo čekam da ispadnes

  • 26.02.2018.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu.

  • alexkler 24.02.2018.

    Pjevačica Anezi?Koje su joj pjesme i jeli nominirana za Porin?Cura je dosadna i naporna ali bi ste ju odabrali u kuću i imala je šansu svaki put ispasti pa nije ispala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare