To je to što me zanima!

Angelina je ponižena jer se Brad zbližio s D. Kruger?

Diane Kruger s Bradom je glumila u Troji. Aniston je u to vrijeme bila ljubomorna na Diane, a sad je navodno sretna jer Jolie proživljava istu agoniju
Vidi originalni članak

Brad Pitt (44) u Njemačkoj snima film "Inglorious Bastards" s Diane Kruger (32). Njih dvoje već su zajedno glumili u blockbusteru "Troja" gdje je ona igrala Helenu. Tada je Bradova supruga Jennifer Aniston navodno bila jako ljubomorna na njemačku glumicu jer se ona trudila na sve načine "uvaliti" slavnom glumcu. Često je i u medijima izjavljivala kako joj je čast raditi s Bradom. Sličnu agoniju prema magazinu Star sada proživljava i Angelina Jolie (33) koja se navodno osjeća izdano i poniženo zbog cijele situacije. Izvori bliski magazinu tvrde kako je Jennifer oduševljena zbog toga s obzirom da joj je Angie "ukrala" Brada dok su zajedno snimali svoj film "Mr i Mrs. Smith".
- Jen nije nikad vjerovala Diane, a sada je sretna jer zna kako se Angelina trenutno osjeća - kaže izvor.
Ipak, mnogi misle kako Angelina nema razloga za zabrinutost jer je Brad totalno posvećen i njoj i djeci.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • valkelis 07.11.2008.

    Dajte pustite ljude na miru! Istina je da su oboje vrlo eksponirane medijske ličnosti, ali to ne znači da ih se treba razvlačiti po svim kaljužama.

  • vemi 30.10.2008.

    Angelina je definitivno najljepša između njih (a i inače!), iako joj to ništa ne jamči, jer Diane se u očima vidi da je jebozovna! ;))

  • sheila da shiki 29.10.2008.

    angelina je predivna i predivna.....i još predivnija usta ima hahahahaha...lijepa je i diane nemože se reć da nije onda se slijepi...ali ange se nema šta bojat,lijepa itekako,al ima srce veće nego mnogo ljudi hej koliko će samo djece napuštenih spasit ma da je najružnija ona je za mene predivno biće što čini za djecu svu...i virujte još će ih spasit i posvojit i šta je najbitnije volit će ih ka svoju...svaka vam čast oboje!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare