To je to što me zanima!

Angelina je trudna tri mjeseca? Brad se hvali da će dobiti sina

Glumica je tri mjeseca u drugom stanju i presretna je zbog trudnoće, piše časopis Star. Paru će to biti sedmo dijete, imaju troje posvojene i troje biološke djece
Vidi originalni članak

Obitelj holivudskog para navodno će se povećati za još jednog člana. Prema pisanju stranih medija, Brad Pitt (49) prijateljima se pohvalio da Angelina Jolie (37) i on dobiti dječaka. Američki časopis Star na naslovnici je objavio vijest o glumičnoj trudnoći pod naslovom: 'Angelina Jolie: Opet sam trudna'. Časopis navodi da je glumica već tri mjeseca u drugom stanju i da je jedna od njihove tri djevojčice, malena Shiloh (6), već odabrala ime bebi.

- Angelina je presretna jer već neko vrijeme želi roditi još jedno dijete. Malena Shiloh već je izabrala ime za bebu - otkrio je izvor. 

Glumački par ima troje biološke i troje posvojene djece, Maddoxa (11), Shiloh (6), Knoxa (4), Vivienne (4), Paxa (8) i Zaharu (7).

Idi na 24sata

Komentari 50

  • WOMANIZER 25.01.2013.

    čestitke! (ako je istina)

  • CanDy_3 25.01.2013.

    ako je istina, nek mi je sa srecom!

  • krisskross 25.01.2013.

    svaka čast! ipak i poznati mogu biti sasvim normalni. 98% ostalih bi se trebalo ugledati na njih i unatoč svojoj popularnosti i parama ostati čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare