To je to što me zanima!

Angelina Jolie i Brad Pitt usvajaju kćerkicu iz Burme

Glumica Angelina Jolie od mladosti ima ideju o tome da će imati veliku obitelj. Uvijek je htjela i posvajati djecu, a sada će to učiniti opet
Vidi originalni članak

'Naljepši par na svijetu', Angelina Jolie (32) i Brad Pitt (43) ubrzo će svojoj šesteročlanoj obitelji pribružiti i sedmog člana. Par je organizirao putovanje u unutrašnjost Burme gdje će obići sirotišta. Angelina je, navodno, postala izraziro svjesna pomoći koju ona pruža zemljama trećeg svijeta. Sada se želi fokusirati na zemlje pogođene ratom jer tamo ima najugroženijih.
Smatra da je Republika Myanmar ili Burma savršena zemlja za posvojenje idućeg djeteta. Glumica ima već četvero djece. Najstarijeg sina, Maddoxa posvojila je u Kambodži prije pet godina. Prije dvije godine ona i Brad Pitt posvojili su etiopljanku Zaharu. Nakon toga uslijedilo je rođenje njihove biološke kćerkice, Shiloh, a ranije ove godine usvojili su Vjetnamca Paxa Thiena. Angelina na lijevom ramenu nosi tetovirane koordinate mjesta na kojima su joj djeca rođena. Želi da joj iduće dijete bude djevojčica, jer bi tako mogla izbalansirati obitelj, a dijete iz Burme moglo bi se uklopiti u 'rasni mix'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lobotomix 23.09.2007.

    a da izgrade sirotište za djecu svijeta, pa im pruže bolje uvjete?

  • xenia 23.09.2007.

    Dobra reklama.Zanimljivo je što je Brad navodno ostavio Janifer zbog toga što je željela dijete,a on nije bio spreman zasnovati obitelj.Odjednom se našao okružen hrpom djece sa svih strana svijeta. Neki su muškarci prilično \"svinjasti\".

  • pravednik 1 23.09.2007.

    lijepo je što žele dijecu i što će \"spasiti\" neko dijete svojim postupcima, ali .... Ne kužim zašto biraju djecu iz cijelog svijeta.Možda žele napraviti kolekciju ..? Moguće da tako lijeće neke svoje komplekse ..? I angelina i Brad su zgodni ...pa lijepo bi bilo da sami rade djecu. Vjerujem da bi njihova djeca bila jednako zgodna i dobra , kao usvojena , a i nestavilo bi se \"održavanje vrste-porodice\" .

Komentiraj...
Vidi sve komentare