To je to što me zanima!

Angelina Jolie o Bradu Pittu i majčinstvu: 'Ima puno rana koje nisu zacijelile, treba vremena'

Jolie i Pitt, koji su 2016. najavili razvod nakon 12 godina, imaju šestero djece: Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh i blizance Vivienne i Knoxa
Vidi originalni članak

Glumica Angelina Jolie (48) u najnovijem intervjuu za magazin Vogue progovorila je o majčinstvu i odnosu s bivšim Bradom Pittom (59). Priznala je da ju je to što je samohrana majka 'spasilo' od odlaska na 'puno mračnija' mjesta.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imala sam 26 godina kada sam postala majka. Moj cijeli život se promijenio. To što sam imala djecu spasilo me i naučilo me da budem drugačija u ovom svijetu - rekla je Angelina.

Jolie i Pitt, koji su 2016. najavili razvod nakon 12 zajedničkih godina, imaju šestero djece: Maddoxa (22), Paxa (19), Zaharu (18), Shiloh (17) i blizance Vivienne i Knoxa (15).

- Mislim da bih otišla na mnogo mračniji put da nisam život posvetila njima. Oni su bolji od mene, jednostavno želite da vaša djeca to budu - objasnila je glumica. 

Također je priznala da se posljednje vrijeme baš i ne osjeća najbolje. 

- Još uvijek shvaćam tko sam s 48 godina. Pretpostavljam da sam u tranziciji kao osoba. Već se desetljeće osjećam kao da nisam svoja, ali u to ne želim ulaziti - rekla je. 

BRAKORAZVODNA BITKA Angelina Jolie i Brad Pitt rastaju se od 2016. godine, a njoj se ne žuri: 'Odugovlači zbog djece...'

Dramatični razvod koji još traje, onaj između nje i Pitta, imao je veliki utjecaj na cijelu obitelj. 

- Neke rane još nisu zacijelile, moramo proći još puno toga kako bi ih izliječili - priznala je. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare