To je to što me zanima!

Angelina Jolie pobjegla od Brada i preselila se u hotel

Brad Pitt uporno pokušava izgladiti odnose s Angelinom. S djecom je preselio u New York da bi joj bio što bliže. No, ona je nezainteresirana...
Vidi originalni članak

Nedavno se Angelina Jolie (33) vratila doma i navodno ulovila Brada Pitta (44) kako masira dadilju na njihovom krevetu. Žestoko su se posvađali. Nevolje u 'raju 'najpoznatijeg hollywoodskog para se i dalje nastavljaju. Bliski izvori tvrde kako je Angie jako iscrpljena. Jedva uspije vidjeti Brada i njihovo šestoro djece koji su se zbog nje preselili iz Los Angelesa u New York. Naime, Angelina tamo snima svoj novi film 'Salt'. Odnosi između nje i Brada su toliko napeti da ona živi sama u hotelu, dok Brad s djecom živi u iznajmljenoj kući u blizini. Umor i neprekidan gubitak kilograma zabrinjavaju producente filma.
- Radi i po 15 sati dnevno. Posao ju je potpuno uzeo. Na detoksikacijskoj dijeti je i stalni mršavi. Brad i djeca je dođu posjetiti na setu filma, ali ona je tako nezainteresirana - ispričao je blizak izvor.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • branchburg 29.03.2009.

    Ja mislim da je obratno.....:))

  • davarju 29.03.2009.

    malo su rano krenuli stvarati publicitet oko filma, ali bolje i tako nego potrošiti milijune reklamirajući ga. zaštto sam uopće to pročito, zašto uopće to i ćitam...

  • virusica 29.03.2009.

    To sve plasiraju njihovi menađeri da bi se kontinuirano pojavljivali u medijima i tako ostajali u vrhu. Njih dvoje to sad čitaju i smišljaju što će sljedeće smislit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare