To je to što me zanima!

Angelina Jolie snimila je ratni film, ovog puta u Kambodži

POSVETA SINU Holivudskoj glumici je na setu pomagao posvojeni sin Maddox, koji se rodio u toj zemlji, a sve je snimljeno na kmerskom jeziku
Vidi originalni članak

Ovo što Angie radi za našu državu jako je važno. Svi su glumci iz Kambodže i cijeli film je na kmerskom jeziku, rekla je Loung Ung, autorica memoara prema kojima je Angelina Jolie (41) upravo snimila film. 

Holivudska glumica snimila je 'Prvo su ubili mog oca', film o režimu Crvenih Kmera u toj azijskoj državi, iz koje je posvojila svog prvog sina Maddoxa (15). Film će premijeru imati na Netflixu 18. veljače u Kambodži, a u ostatku svijeta kasnije ove godine.

- To je priča o ratu koju gledamo kroz oči jednog djeteta, ali i priča o cijeloj državi. Nikad nitko nije snimio ovako veliki film o posljednjem kambodžanskom ratu - rekla je Angelina.

Glumica je na setu zaposlila isključivo stanovnike Kambodže, a puno njih su bili žrtve režima i preživjeli su rat i genocid. Dio posla preuzeo je i Angelinin sin Maddox, koji je htio upoznati svoju zemlju i kulturu. 

Jolie se nakon mučnog i javnog razvoda od Brada Pitta ponovno posvetila aktivizmu i humanitarnom radu. Za New York Times napisala je esej u kojem kritizira Donalda Trumpa. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • pan.dora 06.02.2017.

    Izgleda zapusteno

  • 04.02.2017.

    njezini filmovi su sranje....ona jos vece.....isprika na prostacenju ali nijedna druga rijec se ne uklapa-jad od zene,oduvijek mi je odvratna pa sam koplja lomila s ukucanima posto je obozavaju dok se meni zeludac prevrce ....

  • 04.02.2017.

    Angelina, ti toliko bijesa nosis u sebi .... zeno molim te, u ime svoh normalnih, posjeti psihijatra. Ima lijeka za puno toga pa tako i tvoje "probleme u glavi". Djeca ce ti biti zahvalna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare