To je to što me zanima!

Angelina za pola milijarde kn kupuje djecu od Brada?

Zbog navodnih brojnih svađa koje hollywoodski par ima u posljednje vrijeme, Angie se navodno želi osigurati u slučaju prekida veze s Bradom
Vidi originalni članak

Zajedno su od 2005. godine i od onda su svoju obitelj proširili sa šestero djece. Troje su usvojili iz raznih dijelova svijeta, a troje je njihovo. Angelini Jolie (33) djeca su sve i navodno se želi osigurati da će maleni ostati s njom u slučaju prekida veze s Bradom Pittom (45). U posljednje vrijeme šuška se o njihovim svađama i čini se kako je prekid četverogodišnje veze samo stvar trenutka. Zbog toga navodno već sada želi od Brada za 504 milijuna kuna kupiti skrbništvo nad Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh, Knoxom i Vivienne.
- Djeca su njen život. Već se predala činjenici da ona i Brad možda neće izdržati posljednje trzavice i spremna je na sve kako bi djeca ostala kod nje. Od početka mu je dala do znanja da novac uopće nije sporan i da će se zubima i noktima boriti za potpuno skrbništvo nad djecom. Činjenica je da ih ona želi vidjeti svaki dan. Kako bi to osigurala, sjela je s Bradom i mirno ga obavijestila da mu je spremna bez ikakvih uvjeta dati 504 milijuna kuna ako se odrekne bitke za skrbništvo u budućnosti. Brad je gotovo pao sa stolca na njen prijedlog. Prvo je mislio da se šali i rekao joj je da prestane, a onda je odbio njen prijedlog i objasnio joj da će se 'snaći' s podijeljenim skrbništvom - rekao je izvor britanskom magazinu Look.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kajmare 20.04.2009.

    Bidna Zahara.Ma isto bi je jedanput onako lagano volija kenit nogon.

  • PapaŠtrumpf 20.04.2009.

    Brade iskoristi priliku ! Dobiješ lovu i slobodu jednim udarcem !

  • teuta 20.04.2009.

    izgleda, ak je ovo istina, da je anđa malo pukla

Komentiraj...
Vidi sve komentare