To je to što me zanima!

'Angie je smršavjela tijekom snimanja filma, nije puno jela'

Iznenađujuće je bilo koliko je imala povjerenja u sve nas na setu. Jako je smršavjela, nije puno jela, rekao je Angelinin kolega, japanski glumac Miyavi
Vidi originalni članak

Nedavno je otkrila da se nada kako će njezin film 'Unbroken' biti nominiran za Oscara. Da je uložila sve svoje snage u ovaj film, govori i činjenica da je tijekom snimanja smršavjela. 

Jedan od njezinih kolega, japanski glumac Miyavi (33), za Huffington Post otkrio je da je Angelina Jolie toliko bila posvećena nastanku filma da je zaboravljala jesti. 

- Iznenađujuće je bilo koliko je imala povjerenja u sve nas na setu. Jako je smršavjela, nije puno jela. Ja sam se osjećao loše jer sam se udebljao tijekom snimanja - otkrio je Miyavi.

Angelina 'Unbroken' trenutačno promovira, a od rujna do studenog na Malti je snimala film 'By the Sea' u kojem glumi sa suprugom Bradom Pittom (50).   

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Ljenjuškanje 07.12.2014.

    Il je furt bolesna...il je furt bolesna!? Nest od te 2 je!

  • Guest_1 07.12.2014.

    jolie svaka cast na svemu i samo se nadam da nije bolest u pitanju , ako vec i gubis na kilazi nemoj se onda skidati skroz da te ova nasa djecica ne gledaju takvu ! hvala

  • Herzog(315178) 07.12.2014.

    Izgubila je 15 grama !

Komentiraj...
Vidi sve komentare