To je to što me zanima!

Angie prestigla Oprah na listi najmoćnijih zvijezda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumica i aktivistica za ljudska prava napokon je "skinula" Oprah Winfrey koja je bila proglašavana najutjecajnijom zvijezdom dvije godine zaredom
Vidi originalni članak

Uz uspješnu filmsku karijeru, poželjnog supruga i obitelj koja se konstantno širi, može se reći da Angelina Jolie (33) ima sve. Po tradicionalnom izboru američkog časopisa Forbes, Angie je postala najutjecajnija zvijezda među zvijezdama čime je napokon s trona "skinula" Oprah Winfrey iako je voditeljica ove godine zaradila deset puta više od glumice. Među ovogodišnjih prvih pet laureata prevladavaju žene. Čast muškaraca obranio je golfer Tiger Woods na petom mjestu. Ispred njega svoje su mjesto zauzele pjevačice Madonna i Beyonce Knowles. Bruce Springsteen lani nije ni bio na listi, a Steven Spielberg se kao i Jennifer Aniston i Brad Pitt uspio probiti među prvih deset. Košarkaš Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant smjestio se na desetoj poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • šuma 05.06.2009.

    riječ najmočnija nije prava za angie. mogu reći da je hrabra. bez obzira na novac.

  • odin0000 04.06.2009.

    Meni je anđa lijepa ,al brate nikakva posebna glumica, Oprah je ipak Oprah ....al Ne .... ona medijima nije toliko zanimljiva pa zato nemoze ni biti najmocnija osoba ...Mediji su Vele SILA 21 st. !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare