To je to što me zanima!

Angie se boji da će Morton objaviti knjigu njenih tajni

U knjizi navodno piše istina o njezinom uživanju u drogama, mijenjanju seksualnih partnera te kako je uistinu započela njezina veza s Bradom Pittom.
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (35) navodno strahuje zbog knjige u kojoj Andrew Morton piše o pravoj istini o njezinom životu.
- Intervjuirao sam hrpu prijatelja i zaposlenika Angeline Jolie i došao do zaista skandaloznih otkrića. Angelina će morati pričekati dok ne objavim knjigu da vidi što sam sve saznao - izjavio je Morton. U knjizi navodno piše pravu istinu o njezinom uživanju u drogama, mijenjanju seksualnih partnera, od kojih su neki jako poznati i oženjeni, te o pravoj istini kako je započela njezina veza s Bradom Pittom (47).
-Angelina se boji informacija koje će plasirati Morton, ne prestaje paničariti - tvrdi njezin bliski prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • shorty 02.06.2010.

    aha,mislim da već piški u gaće koliko se boji!! :) i najbolje mi je to-on iznosi \"čistu\" istinu na temelju toga šta je ispitao stotine radnih kolega,tzv.prijatelja itd...a? Da,na taj način se baš može saznati \"prava istina\"!! porfavor!! pogotovo kad se radi o slavnim ljudima! Svašta se bude pričalo samo da se može reći-aha,ja sam Mortonu rekao tu \"sočnu tajnu\" o Angie! ;))

  • Spuzvabob2 02.06.2010.

    e to će bit knjiga a ne šta nives piše...Angie je bar zanimljiva za razliku od one....one....onog....Nives

  • 02.06.2010.

    Opet ovi s kamenjem...daj prekinite s tim...pustite to Onome tko je to izjavio...Žena ja frikuša bila, a mislim da je i dan-danas (malo) puknuta i u čemu je problem ako se to kaže?? Po našima koje su se isto tako ponašale, pa i manje grozno, pljujemo sve-u-šesnaest, a po Anđi ne bi smjeli jer je ...kaj?..bogata i svjetska faca??? Ideš!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare