To je to što me zanima!

Đani Stipaničev 'pjesmom za smeće' odnio dijamant

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pobjednik splitskog festivala proslavio je uz janjetinu. Priznaje da se i sam iznenadio što je pobijedio jer je pjesma treba završiti u smeću
Vidi originalni članak

Autor pobjedničke pjesme Splitskog festivala Hari Rončević predložio je Đaniju Stipaničevu da presluša “Malog Paškina”. Za tu je pjesmu Rončević rekao da mu je baš nekako glupa i da mu se uopće ne sviđa. Đani je pjesmu poslušao i uopće mu nije bila glupa. Sjela mu je od prve. “Malim Paškinom” Đani je osvojio Grand Prix Splitskog festivala i treće mjesto prema ocjeni žirija.
- 'Mali Paškin’ je trebao završiti u smeću. Ne možete vjerovati koliko sam iznenađen - rekao je Đani. Nakon pobjede se slavilo.
- Nema toliko janjaca koliko mi možemo pojesti - kazao je.
Trijumf je iznenadio i direktora festivala Nenu Ninčevića:
- Nisam se nadao da će publika iz prve prepoznati pravu dalmatinsku pjesmu. A eto, ni veliki kantautor Hari nije je prepoznao - zadirkivao je Ninčević Rončevića.
- Ma nema veze, idemo se sad svi negdje napiti - zaključio je Hari. Đani je kući odnio dijamant vrijedan 10.000 eura, nagradu festivala. Pokazivavši ga na pozornici, ispao mu je iz kutije, ali ga je ubrzo pronašao i spremio. Do Severine se poslije festivala nije moglo. Njen zaštitar prijetio je svima koji su se pokušali približiti pjevačici. Iako nije spavala u luksuznom hotelu Le Meridian Lav, tamo je platila račun za tri sobe. U hotelu s pet zvjezdica spavao je Sevin frizer, kostimograf i menadžer.


"MA MOGU MI POPUŠITI K...."
Splitski gradonačelnik Željko Kerum ekipu “Red Carpeta” stjerao je u tri p.... materine. Uz čašu piva, krvavih očiju bjesnio je:
"Zanimaju ih samo provokacije”, mrmljao je i ubrzo opet poludio. Čuo je da će ga novinarka na koju je vikao tužiti: “Ma mogu mi popušiti k....”!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • elizabetha 06.07.2009.

    ...pjesma o smeću.???... wooooooow....ovo ide iz krajnosti u krajnost...

  • clara 06.07.2009.

    Ova Danijela Dvornik će za koji dan iskakati iz paštete.

  • teuta 06.07.2009.

    ne ih je kerum stjerao u pm, fakat su naporni

Komentiraj...
Vidi sve komentare