To je to što me zanima!

Đani Stipaničev: Svi prijatelji gledaju sa zavišću na moj sat

STIL I TEHNOLOGIJA Pjevača Đanija Stipaničeva oduševila je praktičnost, preciznost, ali i dizajn novog crnog sata. Kaže da će ga koristiti i na nastupima
Vidi originalni članak

Moj novi crni WTI sat je upravo tip sportske elegancije koju volim i nosim. Najbolje od svega je što će mi odlično služiti na nastupima kad moram paziti na tajming i tempo te mi je baš trebao lijepi ručni sat, rekao je naš poznati tenor-bariton Đani Stipaničev (46). Pjevač puno putuje, no kaže kako je novi sat već postao jedna od najvažnijih stvari koje uvijek nosi sa sobom.

- Kad se na nešto naučim, to je onda uvijek sa mnom, pogotovo ako je praktično, kao ovaj sat. Čak su me prijatelji pitali otkud mi i kad sam bio u shoppingu - kaže pjevač. Đani trenutačno s matičnim kazalištem Komedija priprema mjuzikl “Mamma Mia” temeljen na pjesmama benda Abbe i istoimenom filmu, a igra jednu od glavnih uloga uz kolegicu Vandu Winter i Renatu Sabljak. 

Novi WTI modeli muških satova, kao i onaj koji je oduševio Đanija Stipaničeva, mogu se kupiti samo uz tjednik Exspress po izuzetno povoljnoj cijeni od 79,90 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Bracelona 99 09.06.2015.

    Breaking news ima sat od 79 kn. LOL

  • Marrac 09.06.2015.

    Svi su zavidni jer si ga ne mogu priustiti.....uzas od clanaka...

  • beraga1 09.06.2015.

    blago njemu ...zao mi je sto ja nisam neka medijska licnost da dobijem ovo cudo tehnike i dizajna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare