To je to što me zanima!

Anica Kovač dirljivom objavom se oprostila od oca: Moja snaga koja me čuvala i čvrsto odgojila

Njezini roditelji Mila i Ivan Martinović su zbog neimaštine otišli u Njemačku, a Anicu i njezinog brata Antu ostavili kod bake u Tomislavgradu. Ubrzo je Ivan otvorio građevinsku tvrtku u Berlinu, pa je cijela obitelji ponovno bila na okupu
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske i supruga umirovljenog nogometaša Roberta Kovača (47), Anica Kovač (45) na Instagramu je otkrila da joj je preminuo otac Ivan Martinović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tata moj. Snaga moja, ruka moja koja me čuvala i čvrsto odgojila. Zbogom. Počivao u miru Božjem -  napisala je Anica pored njegove fotografije.

- Draga Ane, iskrena sućut tebi i obitelji - napisala joj je Nina Badrić u komentarima.

LETICIJA KOVAČ Kći Roberta Kovača otkrila: 'S mamom je najbolje ići feštati'

Također, javili su se i Iva Šarić, Monika Sablić, Iva Todorić, Davor Grgin i brojni drugi pratitelji koji su joj dali podršku u ovim teškim vremenima. 

Anica je rođena u Tomislavgradu u Bosni i Hercegovini. Otkud su njezini roditelji Mila i Ivan Martinović trbuhom za kruhom otišli u Njemačku, a Anicu i njezinog brata Antu ostavili baki u Tomislavgradu. Ubrzo je njezin otac otvorio građevinsku tvrtku u Berlinu, a mama se zaposlila kao medicinska sestra, pa je cijela obitelji ponovno bila na okupu.

Anica nikada nije krila koliko joj obitelj znači. Sa suprugom Robertom ima troje djece: Leticiju (18), Marka (14) i Viktoriju (12), obitelj trenutačno živi u Monaku.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DeGogi se vratija 29.09.2021.

    Neka mu je laka bosanska zemlja.

  • Marijan_Matijević 29.09.2021.

    Počivao u miru Božjem...

  • MateBan 29.09.2021.

    Umra joj otac a ono slike sa vjenćanja i izbora za mis pa i smrt se koristi da bi se nrtko reklamira

Komentiraj...
Vidi sve komentare