To je to što me zanima!

Aniston: Koristila sam i botoks i kolagen i bojim si cijelo tijelo

Najseksi žena svih vremena ljepotu ne duguje samo majci prirodi, već i kozmetičkim zahvatima. Cijelo tijelo boji umjetnom bojom da joj se ne bi vidjele pjegice od sunca
Vidi originalni članak

Nedavno ju je časopis Men's Health proglasio najseksi ženom svih vremena, a sad je priznala da ljepotu ipak ne duguje samo majci prirodi koja je prema njoj bila ljubazna i poštedjela je svakog znaka starenja. U intervjuu za časopis InStyle Jennifer Aniston (42) otkrila je da ljepotu ipak duguje kozmetičkim zahvatima.

- Ne kažem da nisam probala injekcije botoksa ili kolagena kako bih na licu prikrila tragove starenja, ali nije to za mene. Sve mi te kozmetičke gluposti izgledaju smiješno - rekla je Jennifer. 

Dodale je joj kako ni ten nije prirodan, već da ga dobiva u solariju ili jednostavno ode da je posprejaju bojom za tijelo. To, kaže, radi zato što su joj se počele pojavljivati pjegice po tijelu jer se godinama sunčala. 

- Majka mi se bavila manekenstvom i kod nje se sve svodilo na izgled i ljepotu. Pobunila sam se protiv takvog načina razmišljanja time što sam se u pubertetu odijevala kao gotičarka - kaže Aniston koja danas u automobilu nosi škare kako bi si mogla sama ošišati ispucale vrhove na kosi. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mazaluna 16.12.2011.

    Žena je simpatićna ali lijepa sigurno nije.

  • verde-marina 16.12.2011.

    na koju je foru ona naj sexy žena svih vremena ???????????????????????????????? hahahahahhahahahahaha ovo je trebalo ići pod rubriku: VIC DANA ! koji se natječe za VIC SVIH VREMENA :)

  • Katja OkayMaraš 16.12.2011.

    Svi tu nešto baljezgate kakve su ovo vijesti ovo ono...ovo je 24sata i odjel pi*darija stoga je glupo očekivati članak o banu Jelačiću...takve info znate di možete naći i ne razumijem ljude što misle postići sa tim nekim reevoltom na glupe člane kad se to ovdje i očekuje. Mene baš opuštaju ove gluposti dok pijem kavu...da bar 5 minuta ne čitam kako je neko djete poginulo, izgorila kuća ili druge tragedije... Upstalom VEEELIK je INTERNET pa ljudi mojji kud koji mili moji, možete birati što želite čitati i u kojoj mjeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare