To je to što me zanima!

Aniston napuhala lažne grudi: Ovo je moja verzija Kim K.

Jennifer je gostovala u showu E. Degeneres. Imala je lažne grudi koje su naočigled postajale sve veće. Šalila se da je to njezina verzija Kim Kardashian, ali sprijeda
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 4

  • ignorantia 27.11.2014.

    Treba odmah oformiti Povjerenstvo za zaštitu dostojanstva Kim K. koje je narušeno ovim gnjusnim činom jedne obične glumice i možda bi bilo najbolje da se isto formira u HR obzirom da je tu puno ljubitelji lika i djela Kimice koji će biti ožalošćeni ovim činom. A i činjenica je da kod nas nema nekog prečeg posla za odraditi.

  • kung fu panda 27.11.2014.

    nije neka šala

  • Belzebub 27.11.2014.

    Draga Jen možeš se ti ismijavati iz Kim koliko god hoćeš, ali ta žena te debelo šiša u zaradi...svaki dan inkasira 700.000$, a da niti ne ustane iz kreveta. A koliko ti ono zarađuješ po filmu? I osim toga iako si mi simpa još od Prijatelja, ruku na srce i nisi neka glumica, nisi se maknula dalje od uloga vrckavih slatkica. I stvarno se dobro trudiš (a i uspjeva ti) biti u formi za svoje godine, no takve uloge će uskoro prestati pa ćeš završiti kao Meg Ryan...dolaze mlade vrckave slaktice i ti ćeš im u najboljem slučaju glumiti mamu. A Kim ima daleko manje godina, nije previše školovana, ali ima marketinšku mašineriju koja joj sve što dotakne pretvara u zlato...s velikom ili malo riti i sisama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare