To je to što me zanima!

Anitin fatalni ljubavnik: Osvojio ju je 'bogataš' s ruba zakona

Otkrivamo tko je muškarac s kojim je supruga Dejana Lovrena bila u vezi,
 kojeg su 'razotkrili' britanski tabloidi. Saznajte čime ju je uspio osvojiti i zbog čega su se, na kraju, posvađali
Vidi originalni članak

Puno mi je štete naneseno izbijanjem ove afere. Zgrozila su me nagađanja na internetu da sam ja prodao priču britanskom tabloidu. Nisam i ne znam tko je to učinio, kaže Dario Torbić (25).

Karlovčanin je akter skandala u kojem se našao zbog ljubavne veze s Anitom Lovren (27), suprugom nogometaša Dejana Lovrena (27). Fotografija na kojoj oboje leže goli i gledaju se zaljubljenim pogledima razljutila je braniča Liverpoola. Britanski tabloid prozvao je Darija najobičnijim “drvosječom” koji mjesečno zarađuje smiješan iznos naspram Lovrenovih 580.000 kuna.

'Peglanje kartica'

- Nije istina da sam šumar koji zarađuje samo 2000 kuna. Imam tvrtku u kojoj radi 40 ljudi - kaže Dario. Njegova obitelj vodi četiri poduzeća, od kojih je jedno vlasnik poznate zagrebačke pizzerije. Na Darija je registrirana tvrtka koja se bavi uzgojem dinja, lubenica te korjenastog i gomoljastog povrća. Torbić i Lovren su nekoć zajedno igrali nogomet u Karlovcu, gdje se Dejan doselio kao izbjeglica iz Bosne i Hercegovine.

Nogometaš engleskog Liverpoola je često, kažu prijatelji, ručao kod Darijevih roditelja, koji su ih vozili na treninge. Obojica su kasnije u Zagrebu upoznali Anitu te su se svi počeli zajedno družiti. Lovrenova supruga i Dario već su tada, kažu prijatelji, pokazivali međusobne simpatije, no Anita je na kraju odabrala Dejana koji se ludo zaljubio u nju.

Prva ljubav: Lovrenovi su zajedno od 16. godine

Nakon što je prije više od godinu dana dobila poruku da su Lovrena vidjeli s tajanstvenom plavušom na aerodromu, Anita se preko društvene mreže javila prijatelju iz tinejdžerskih dana. Počela se dopisivati s Dariom i planula je stara ljubav. Afera je počela u prosincu prošle godine kad su se prvi put našli u hotelu u Liverpoolu, gdje Dejan igra. Zajedno su putovali u Španjolsku, a on joj je, kažu prijatelji, kupio skupocjenu bundu. Na Anitu je navodno potrošio oko 520.000 kuna. Putovanja je, tvrde prijatelji, plaćala i ona karticom koju joj je na korištenje dao Dejan. Plaćala je privatne letove, koji stoje oko 115.000 kuna.

Kako pričaju prijatelji, oboje su se jako zaljubili, a Anita je Dariju obećala ostaviti supruga. Otišla je poznatom zagrebačkom odvjetniku kako bi s njim dogovorila razvod. Dario je navodno nagovarao Anitu da iz stana pokupi svu zlatninu te Chanelove i Hermesove torbice kako joj ih ne bi uzeo Lovren. Anita je na kraju priznala Dejanu aferu s Darijem nekoliko dana nakon što je ostavila Karlovčanina. Saznala je da on nije takav kakvim joj se cijelo vrijeme predstavljao.

Bivši zatvorenik

Gospođa Lovren je, kako kažu prijatelji, mislila da je Dario “bogataš koji živi na rubu zakona”, a to ju je privlačilo. Karlovčanin je bio u zatvoru zbog pljačke zlatarnice u zagrebačkom shopping centru. Odležao je dvije godine u Glini. Lovren je cijelom situacijom ostao šokiran i htio je ostati s Anitom koja mu je tvrdila da s Darijem nije spavala, nego da su se samo viđali i dopisivali. Obitelj i prijatelji nagovaraju Dejana i Anitu da spase brak zbog kćeri Elene (3) i sina Josipa (1).

- Dejan je stalno na treninzima i putovanjima, ali svaki slobodan trenutak posvećuje Aniti - rekao je nedavno prijatelj blizak Lovrenu. Dodaje kako su se zbog razdvojenosti često svađali i imali izljeve ljubomore. Dejan zarađuje 580.000 kuna mjesečno u engleskom nogometnom klubu. Prije tri godine pokrenuo je s prijateljem Lovrom Krčarom modnu marku “Russell Brown”. Odjeća s logom sove naglo je nestala s tržišta. Web stranica Russell Browna je ugašena, a Lovrenovi obožavatelji kažu kako je taj brend “zadesila sudbina” poput Dejana. Nogometaš se nije izjasnio što se dogodilo s njegovom modnom markom.

Marika Tomljanović: S Anitinim Darijom je bila u vezi i imaju trogodišnjeg sina

Bivša Darijeva čudi se Aniti 

Osim s Anitom Lovren, Dario Torbić je imao vezu i s Marikom Tomljanović (28), s kojom ima trogodišnjeg sina.
Krčanku su zbog svodništva 2011. osudili na godinu dana zatvora uvjetno uz rok kušnje od tri godine. Marika je bila predložena za svjedoka u suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu u aferi Ina Mol i Hypo, ali je sud na kraju odbacio prijedlog.

- Znala sam za aferu između Darija i Anite. To je bila velika ljubav koja traje već jako dugo - kaže Marika. Dodaje kako ne zna zašto je Anita pokleknula i upustila se u aferu jer s Lovrenom ima osiguran dobar život.

- Gospođa Lovren živi u luksuzu i napravila je veliku pogrešku. A za svojeg bivšeg Darija uopće nemam komentara - kaže Tomljanović. Njezin bivši dečko i Anitin šarmer u glinskom je zatvoru zbog krađe završio dan nakon što mu se rodilo dijete koje ima s Marikom. Ona ga je u zatvoru posjećivala tri mjeseca, a ostavila ga je jer se nije dobro slagala s njegovim roditeljima.

Cijela ova afera je najviše zbog djece pogodila Lovrena koji s Anitom brine o kćeri i sinu. Smatra kako im je kao nogometaš priuštio lagodan život. Hrvatski reprezentativac je snimljen ovoga vikenda bez skupocjenog vjenčanog prstena. Fotografiran je nakon prijateljskog susreta njegova engleskog kluba Liverpoola i španjolske Barcelone. Nakon utakmice je izgledao ljutito, a nedavno je izbrisao i sve Anitine fotografije sa svojeg profila društvene mreže.

Anita Lovren: Supruga Dejana je prevarila zbog stare ljubavi Darija

Lovren na meti obožavateljica

Dejan i Anita su zajedno od 16. godine. U srpnju 2012. par je prvi put izmijenio vjenčane zavjete, a crkveno su se vjenčali godinu dana kasnije. Tijekom ove godine mediji su već pisali da imaju krizu u braku.

Branič Liverpoola je nakon vjenčanja s Anitom u časopisu izjavio kako može naći bolju ženu od Anite, ali da mu je ona suđena i da je ludo zaljubljen u nju.

Šuška se kako se gospođa Lovren vratila u njihov engleski dom koji su nedavno uređivali, ali par se još nije izjasnio oko sudbine braka. U međuvremenu su Dejanove obožavateljice poludjele za njim sad kad misle da je slobodan. Pišu mu poruke podrške i izjavljuju ljubav na društvenim mrežama.

 

Idi na 24sata

Komentari 330

  • Liliana_1 12.08.2018.

    Ludo zaljubljen u nju. Nisu mu svi doma.

  • Judita👥 13.08.2016.

    baš je lipa anita

  • NinaJozo 12.08.2016.

    nadam se da sponzoruša neće imat za uloške.. koja glupača a goreg nije mogla izabrati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare