To je to što me zanima!

Anja Alavanja: Nisam slatkica, obožavam crno, opako i seksi

Kupuje u sex shopovima, ali samo onda kad je nitko ne vidi i u stranim zemljama. Najljepše mjesto na kojem je vodila ljubav je krevet, ali ne 'običan', već na Maldivima
Vidi originalni članak

Glavna urednica jedne nacionalne televizije za Sexpresso na t-portalu otkrila je da je u krevetu bila samo s onim muškarcima s kojima je bila u ljubavnoj vezi. Anja Alavanja zbog toga se nikada i nije upuštala u seks na jednu noć . Razmišljala je o tome i shvatila da bi jednog dana kad bude u braku mogla zažaliti zbog toga. Čak se i zapitala je li moguće da će joj život proći, a da nije isprobala čari seksa za jednu noć. Kao mala zamišljala je veliku svadbu, a danas ipak sanja o intimnom i malom vjenčanju. 

- Najljepše mjesto na kojem sam vodila ljubav je krevet, ali krevet na Maldivima - rekla je Anja Alavanja koja, iako joj stilisti na snimanja uvijek donose roze odjeću i volane, voli crno, opako i seksi. 

Kupuje u sex shopovima, ali onda kad je nitko ne vidi i u stranim zemljama. Na pitanje je li ikada srela frajera koji ima 'malog', rekla je samo 'A tko nije'. Voli čipku i preferira 'brazilianu'.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Brane_1 15.02.2011.

    Džabe se trudiš, slatkice moja mala... ;-))

  • anariva 15.02.2011.

    gdje su ovu samo izvukli? ma dajte malo dignite taj nivo zutila. Pa sad ce i moja teta imati clanak u 24. Nema vijesti pa moze i ova sponzorusa da malo osvjezi stranicu..... bljak

  • kokolino353 15.02.2011.

    ha ha stvarno super izvještaj, sad znamo sve što voli Anja

Komentiraj...
Vidi sve komentare