To je to što me zanima!

Anja Alavanja rodila je sina: Sve je prošlo u najboljem redu

Mlada mama i urednica na CMC televiziji sina Jakova rodila je u bolnici Sveti Duh u petak ujutro, piše Story. Anja se za supruga Željka udala prošle godine u svibnju
Vidi originalni članak

Sve je prošlo u najboljem redu. Jakov je odlično, idealna beba, ima 3600 grama - rekla je Anja Alavanja za časopis Story. Rodila je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh u petak ujutro.  Mlada mama radi kao urednica na CMC televiziji, a u lipnju 2011. stekla je titulu prvostupnice novinarstva. Tad je položila zadnji ispit na trećoj godini i primila puno čestitki od obitelji i prijatelja. Anja se za supruga Željka, gitarista u bendu Massima Savića, vjenčala u svibnju prošle godine na Mauricijusu. Tamo su proveli prvih osam bračnih dana. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sestro 28.01.2012.

    anjica je sva prirodna..ima prirodan nos usnice sise i dupence..sigurno je i rodila u prirodnom položaju ... voli se s društvom u prirodi na prirodan način..

  • sestro 28.01.2012.

    jadna anjica je zaboravila noge spustit :))..ali čestitam..

  • Samy_1 28.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare