To je to što me zanima!

Anja Alavanja sina nazvala Dan: 'Stalno se budi, sretna sam ako uspijem spojiti samo dva sata...'

Dečki mi pomažu, ako ništa drugo, donesu i odnesu pelenu i pomaze ga po glavi. Dan se od prvog dana navikava na veselu i bučnu atmosferu. A sve nam to vraća tijekom noći, ispričala je voditeljica
Vidi originalni članak

Otkako je prije deset dana rodila sina, Anja Alavanja (38) ne spava, no uživa u svakom trenutku koji provodi s trećim sinom, piše Gloria

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, iz bivšeg braka s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem (53), Anja ima dva sina, Ivora (5) i Jakova (9). 

TREĆI SIN Alavanja rodila sina: 'Stigao je malo ranije, jako je glasan...'

- Jako nam je lijepo s bebom, nevjerojatno je imati takvo malo biće, a Dan je baš sitan. Sretna sam jer ga uspijevam dojiti tako da ili je na prsima ili spava. S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam! - kaže Anja.

Premda preko dana funkcioniraju kao dobro uigran tim, noći su, tvrdi Anja, vrlo burne.

- Dan se budi stalno, tako da sam sretna kad spojim dva sata sna. Dečki mi pomažu, ako ništa drugo, donesu i odnesu pelenu, pomaze ga po glavi baš kad je zaspao pa je zbilja uzbudljivo. Dan se od prvog dana navikava na veselu i bučnu atmosferu. A sve nam to vraća tijekom noći - rekla je Anja. 

Podsjetimo, Anja je trećeg sina dobila u vezi s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) kojem je Dan prvo dijete. 

- Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno - sreću i ljubav - kaže Anja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nicehash 28.04.2021.

    Šta fali imenu, malo neobično i drugačije.

  • ZVEZDE BANDA 27.04.2021.

    Kakve li tek bitke Dana čekaju s Bl👀mom

  • crna žena 27.04.2021.

    Ako se često budi može biti da je gladan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare