Show

Komentari 17

Alavanja rodila sina: 'Stigao je malo ranije, jako je glasan...'

Alavanja rodila sina: 'Stigao je malo ranije, jako je glasan...'

Anja je u vezi s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem i sad su dobili dječaka. Nakon dva sina i voditeljica je priželjkivala curicu, ali sretna je što je dobila još jednog dečka

Voditeljica Anja Alavanja (38) rodila je sina. Stigao je malo ranije, objavila je na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Novi frajer je u gradu! Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu. i da ne razočaram svog prijatelja, koji se voli rugati entuzijastičnim objavama friških roditelja; dug je 50 cm, težak 3150 grama - napisala je Anja ispod fotografije na kojoj pozira sa sinom.

Voditeljici je ovo treći sin, a u komentarima su se nizale čestitke i lijepe želje povodom dolaska prinove. 

- Čestitam, predivni ste. Čuvajte se - pisali su joj. 

Početkom 2020. godine Vanja se razvela od glazbenika i agronoma Željka Romca (53), s kojim ima sinove Jakova (9) i Ivora (5).

Nedugo nakon toga započela je vezu s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) i sad im je stigao sinčić.

- Svi su mi priželjkivali curicu, pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti - rekla je nedavno.

Najčitaniji članci