To je to što me zanima!

Anja iz 'Života na vagi' otkrila kako je prošao porođaj: 'Bili su jaki trudovi, ali sve je išlo brzo'

Kandidatkinja šeste sezone 'Života na vagi' rodila je sinčića Liama krajem lipnja. Kako je otkrila na Instagramu, bio je težak 3655 grama, a dugačak 51 centimetar
Vidi originalni članak

Porođaj je prošao odlično, bolno, ali brzo. Dobila sam jake trudove koji su trajali oko 40 minuta i rodila u sljedećih desetak minuta bez komplikacija. I pohvalila bih ovim putem zdravstvene djelatnike. Sve primalje i doktori su me stvarno iznenadili svojim radom, pristojnošću i pristupačnosti u bolnici Pakrac, otkrila je Anja Veber za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kandidatkinja šeste sezone 'Života na vagi' rodila je sinčića Liama krajem lipnja. Kako je otkrila na Instagramu, bio je težak 3655 grama, a dugačak 51 centimetar.

Prije trudnoće radila je kao medicinska sestra u Sesvetama, a otkako je doznala da je trudna, otvorila je bolovanje zbog trudničkih komplikacija.

- Imala sam povremeno krvarenje i početak otvaranja u 23. tjednu trudnoće - rekla nam je bivša kandidatkinja 'Života na vagi'.

ZAPAMĆENE TRANSFORMACIJE Kako danas izgleda ekipa iz 'Života na vagi'? Anja je trudna, a Bubi ljubi asistenticu sa seta

Podsjetimo, Anja se u 'Život na vagi' prijavila upravo kako bi mogla postati majka. Tamo je mjesecima naporno trenirala i pazila na prehranu te s početnih 141,1 kilogram u finalu došla do 100 kila.

POGLEDAJTE REAKCIJU POBJEDNICE SURVIVORA NA TRENUTKE IZ SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare