To je to što me zanima!

ANKETA Smactor ili actor: Je li Smithov šamar Chrisu Rocku prava stvar ili dobra gluma?

Rock se našalio na račun frizure Smithove supruge Jade Pinkett Smith (50), spomenuvši film 'G.I. Jane' u kojoj je glumica Demi Moore obrijala glavu. Will se zatim popeo na pozornicu i ošamario ga
Vidi originalni članak

Will Smith (53) je jutros šokirao gledatelje Oscara ošamarivši Chrisa Rocka (57) jer se našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith (50), a mnogi se pitaju je li incident zapravo izrežiran.

EKSKLUZIVNA SNIMKA: Pogledajte kako je Will Smith ošamario komičara Chrisa Rocka koji mu je uvrijedio ženu

Naime, komičar se našalio na račun frizure Smithove supruge Jade Pinkett Smith (50), spomenuvši film 'G.I. Jane' u kojoj je glumica Demi Moore obrijala glavu. Jada je oboljela od alopecije i činilo se da joj šala nije dobro 'sjela'.

Smith, koji je petnaest minuta kasnije osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu 'King Richard', izašao je na pozornicu i ošamario Rocka, a isprva se činilo da je riječ o šali.

Međutim, nešto kasnije je Smith sve šokirao kada je sa svog sjedala u prvom redu povikao 'Ne stavljaj ime moje žene u svoja je*ena usta!'.

INCIDENT JE ŠOKIRAO HOLLYWOOD Policija se oglasila nakon šamara na Oscarima: 'Rock neće podnijeti prijavu protiv Smitha'

Smith se kasnije primajući zlatni kipić ispričao Akademiji, ali ne i Rocku. Iz policije su potvrdili incident, te priopćili da komičar neće podnijeti prijavu protiv glumca.

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • atas 42 29.03.2022.

    pa cijela Amerika je fejk

  • hahah 28.03.2022.

    Gluma, pa ovaj se iskesio i namjestio za šljagu.

  • zrno soli u glavi 28.03.2022.

    Trebalo ga je izbaciti s dodjele zbog fizičkog napada na voditelja. A i ona njegova, kao "bojkotira" dodjelu, a sjedi u publici? Čudan način bojkotiranja

Komentiraj...
Vidi sve komentare