To je to što me zanima!

ANKETA Koju ste emisiju gledali: 'MasterChef', 'Život na vagi' ili novu seriju 'Metropolitanci'?

Nova serija 'Metropolitanci' emitira se u 20.45 sati, a nove sezone popularnih emisija su u razmaku od pet minuta - 'Život na vagi' u 21.20 te MasterChef u 21.25
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je na nacionalnim televizijama u Hrvatskoj počela 'borba za gledatelje'. Na RTL-u, HRT-u i Novoj TV preklopili su se termini novih sezona popularnih showova, kao i nove serije i tako publiku stavili pred tešku odluku - što gledati? 

Serija 'Metropolitanci' emitira se u 20.45 sati, 'Život na vagi' u 21.20 te 'MasterChef' u 21.25. 'MasterChef' i 'Život na vagi' u razmaku su od samo 5 minuta, a 'Metropolitanci' se emitiraju pola sata ranije. 

ANKETA 

Zbog velike gužve u prime timeu zanima nas - što vi gledate?

'MasterChef'

MasterChef je kulinarski show na Novoj TV. U ponedjeljak 19. rujna emitirana je prva epizoda pete sezone.

Članovi žirija ostali su isti kao i prošle sezone, a oni su - Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović, koji će i ove godine imati prilike pronaći novog hrvatskog MasterChefa.

'Život na vagi' 

Život na vagi je natjecateljski show na RTL-u. U ponedjeljak 26. rujna emitirana je prva epizoda šeste sezone showa te su gledatelji imali prilike vidjeti 20 novih kandida koji zajedno teže oko dvije i pol tone, a to kako će izgledati na kraju, ovisi o njima.

Voditeljica showa je Marijana Batinić, a treneri su Maja Ćusić i Edo Mehmedović.

'Metropolitanci'

Seriju Metropolitanci proizveo je HRT iz Ring produkcije. Režiju potpisuje Igor Šeregi, a na snimanju je okupljena prepoznatljiva glumačka postava.

Priča u seriji govori o ljudima iziritiranim razlikama i promjenama nakon što se godinu i pol nakon snažnog potresa i pandemije uz rubno gradsko naselje doseljavaju stanari starog centra grada, u kojem više ne mogu živjeti. Prva sezona serije ima 14 epizoda, a emitirat će se dvije tjedno, ponedjeljkom i utorkom, a 26. rujna je na HRT-u bila prikazana prva. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 28.09.2022.

    Sve troje d.o.s.a.d.n.o. meni osobno. Već viđeno. Pun mi kufer korone i ppteesa ko i svima pa da još gledam i seriju o tome,a Banovina još uvik u skoro svakim vijestima. Kuhanje već ofucano ko stara krpa na svim kanalima. Ko i vaga. Plus šta vagu sabotiram jer emocionalno, psihički i fizički bolesne ljude bacaju van nakon tjedan dana umisto da im pomognu i puste svih do kraja pa neka najbolji pobijedi

  • ATuring 28.09.2022.

    Netflix.

  • 27.09.2022.

    Sve tri nisu skupa za ocjenu 5 . Jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare