To je to što me zanima!

ANKETA Što mislite, jesu li Luka Veljković i David Amaro trebali ispasti iz showa 'Superstar'?

Nakon glasovanja, natjecanje u glazbenom showu ipak neće nastaviti Luka i David
Vidi originalni članak

Prva emisija 'Superstara' uživo je završila, a u njoj su se predstavili kandidati pred žirijem koji im je davao svoje kritike i komplimente.

Dvanaest slavuja bori se za titulu i nagradu od 50.000 eura. Očekuju ih najteži izazovi i prepreke dosad, no pobjednik može biti samo jedan. Deset ih je ove subote osiguralo prolazak dalje.

'BIO SI TOP' Kandidat u 'Superstaru' pjevao pjesmu Matije Cveka, Nikinog bivšeg: Ovako je ona reagirala

- Ja bih samo voljela ako se svi možete zagrliti. Svi ste ovdje s razlogom, ovdje ste najbolji - poručila im je Severina.

- Tko danas ispadne, meni će biti teško, i vama će biti teško. Ja ne znam uopće koga bih, koga se uopće može izbaciti. To je težak zadatak - rekla je Seve prije glasovanja, ali nažalost, David Amaro i Luka Veljković su napustili show. 

 
Idi na 24sata

Komentari 14

  • zdravlje 19.11.2023.

    Slovenac je bio za klasu bolji od svih na audiciji, a i sinoć je bar za 5 posto bio bolji od najboljeg sljedećeg. Od Luke ima sigurno 5 lošijih, najmanje. Katastrofa i sramota. Želim vidjeti ko se od istaknutih ljudi iz emisije ima obraza i dalje pojavljivati na TV nakon ovoga, a da se propozicije ne promijene. Imam inače visoko mišljenje o svih 12 kandidata.

  • ramokatolik 19.11.2023.

    ne kužim da li to stvarno netko gleda

  • myblueheaven 19.11.2023.

    Trebala je i Andrea s njima ispast. Nije joj mjesto medju drugima

Komentiraj...
Vidi sve komentare