To je to što me zanima!

ANKETA Sviđa li vam se nastup pobjednika Luciana Plazibata?

Ja moram zahvaliti svom Splitu, ništa kontra Splita i ovo je pobjeda za cijelu Dalmaciju, rekao je Luciano nakon pobjede u 'Tvoje lice zvuči poznato'
Vidi originalni članak

Nakon transformacije Siniše Vuce, Luciano Plazibat u 'Tvoje lice zvuči poznato' je utjelovio Dinu Dvornika. Izvodeći veliki hit sa Splitskog festivala 1995. 'Ništa kontra Splita' zapalio je atmosferu u studiju te oduševio žiri. 

ODUŠEVIO PUBLIKU I ŽIRI Pobjednik šeste epizode 'Tvoje lice zvuči poznato' je Luciano Plazibat kao Dino Dvornik

- Osim što je definitivno velika istina da zaista iz emisije u emisiju rasteš, hvala ti što si napravio ovakav jedan prekrasan put prema veličanstvenosti našeg Dine Dvornika. Bravo! - istaknuo je Goran Navojec, dok je Minea dodala:

- Toliko si dostojanstveno iznio ovaj lik Dine Dvornika i ja ti na tome čestitam. Te godine 1995. upoznala sam Dinu i to je bio i moj prvi nastup na tom festivalu tako da si me raznježio.

POGLEDAJTE NASTUP:

Zadovoljstvo i veselje povodom prve pobjede u showu Luciano je otkrio nakon pobjedničkog nastupa.

ZABAVILI PUBLIKU Faris Pinjo na pozornicu izašao kao Lana, pridružio mu se Luka Nižetić: 'Bio si blizu originalu!'

 

- Ja moram zahvaliti svom Splitu, ništa kontra Splita i ovo je pobjeda za cijelu Dalmaciju, za moju osnovnu školu, moju srednju školu i sve profesore koji budu gledali. Imamo još do kraja showa, ali kad dođem u Split slavimo! - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • IvanM86 08.04.2024.

    Mia je bila najbolja..❤️

  • Aglaonema 08.04.2024.

    Ne,jako nepošteno...Mia je bila savršena u pjevanju i još k tome imala zahtjevnu koreografiju s plesom.I tu sve namješteno...nažalost.

  • Zlatna Vuga 08.04.2024.

    Pogodio je Dinine pokrete donekle, glas nikako, a Alka je bila najbolja

Komentiraj...
Vidi sve komentare