To je to što me zanima!

ANKETA Tara i Mateo napustili su 'Ples sa zvijezdama'. Jesu li trebali ispasti iz natjecanja?

Za svoj su prvi ples odabrali rumbu, a u drugom im se plesu pridružio mentor Mario Ožbolt, koji je ranije napustio show. S njim su otplesali cha cha cha
Vidi originalni članak

Deseta epizoda 'Plesa sa zvijezdama' je iza nas, a show su napustili Tara Thaller i Mateo Cvenić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za svoj su prvi ples odabrali rumbu, kojom su oduševili žiri. 

IMAO JE NEGATIVAN KOMENTAR Najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama' naljutio Larisu: Ona ustala i isključila mu mikrofon

- Toliko se vidi da ste si dobri, fenomenalna sinergija, pokazala si nam da možeš raditi fantastične stvari, sve smo bliže tom finalu i želimo da daš apsolutno sve. Ja sam tvoj najveći fan ovdje, držimo fige - poručila im je Franka.

U drugom im se plesu pridružio mentor Mario Ožbolt, koji je ranije napustio show. S njim su otplesali cha cha cha. Naposljetku su Tara i Mateo završili u eliminacijama, a ni žiri ni publika ih nisu spasili pa su ispali iz emisije.

Što vi mislite, jesu li zaslužili ispasti? Recite nam u anketi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mudro_slovo 09.05.2023.

    Koreografije su bile nekako prejednostavne i jednolične, bez novih elemenata. Bila je možda previše nadobudna za finale i pobjedu, kesila se nešto dok je plesala, a u eliminacijama je spašena dva puta od žirija, isto kao i Maja, ali za Maju je publika rekla svoje i ovaj put je ponudila više, nešto novo.

  • eka mala 08.05.2023.

    Da!Dosadni su već,gdje su ih samo sve našli,da to tako dugo traje!Uludo potrošen novac na no name ljude koji su si umislili da su netko i nešto!

  • domačapuca 08.05.2023.

    Da

Komentiraj...
Vidi sve komentare