To je to što me zanima!

ANKETA Tko je najzgodniji ćelavi muškarac? Princu Williamu je tu titulu oduzeo popularni glumac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Istraživanje je provela SEO agencija Reboot, koja je za svoju studiju koristila nekoliko faktora, među kojima su zlatni rez, mišljenje javnosti, neto vrijednost i visina
Vidi originalni članak

​Princ William (40) zahvaljujući kraljevskom statusu jedno je od najpoznatijih lica na svijetu, a donedavno je nosio i titulu 'najzgodnije ćelavog muškarca. Sada mu je tu titulu oduzeo slavni glumac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istraživanje je provela SEO agencija Reboot, koja je za svoju studiju koristila nekoliko faktora, među kojima su zlatni rez, mišljenje javnosti, neto vrijednost i visina. 

Titula sada pripada zvijezdi popularnog filma 'Brzi i žestokih', Vin Dieselu (55). Slavni glumac dobio je ocjenu 6,46 od 10, dok se bivši prvoplasirani princ William morao zadovoljiti petim mjestom s ocjenom 6.13.

Odmah iza Diesela su Stanley TucciShemar MoorePitbull, a zatim i Jason StathamBruce WillisJoe RoganDwayne Johnson te Mike Tyson koji ima najmanju ocjenu, odnosno 2,50.

Koristeći zlatni rez, popularni estetski kirurg Julian De Silva izračunao je ranije i kojih se deset žena smatra najljepšima na svijetu. Prvo mjesto je pripalo glumici Jodie Comer, a slijede ju ZendayaBella HadidBeyonce i Ariana Grande.

William

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinezjapano 13.10.2022.

    Da, sve je to ništa kad mene nisu uzeli u program. Moji obožavatelji smatraju da sam ja neponovljiv.

  • thevuky 12.10.2022.

    Nikad ne bi rekao da Van Diesel ima 55 godina. Morao sam i guglati sa se uvjerim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare