To je to što me zanima!

Ankica Dobrić progovorila je o neugodnom iskustvu koje je doživjela: 'Naravno, nudio se'

Kad radim seriju gdje imam 90 plus glumaca, a od toga više od pola žena, onda jednostavno moram zaštititi sve glumice da imaju svoj mir. Znači da ih neki luđak na setu ne gleda, kaže Matanić
Vidi originalni članak

Nakon što je glumica Milena Radulović (25) s još nekoliko djevojaka, među kojima su i maloljetnice, policiji prijavila da ih je silovao ili seksualno uznemiravao srpski učitelj glume, Miroslav Mika Aleksić (68), progovorile su i brojne druge glumice. Svoje iskustvo sada je podijelila Ankica Dobrić (61).

- Imala sam ja iskustvo s jednim profesorom i režiserom. Naravno, nudio se, nije bio agresivan, ali je pokušao. I onda, kad nije uspio, poslije toga kod njega niti sam više glumila niti išta - ispričala je glumica za Dnevnik Nove TV.

NAKON MILENE RADULOVIĆ Progovorile su i naše glumice: 'Hrvatski redatelj mi je uvalio jezik u usta, htio je seks u WC-u'

Oglasio se i redatelj Dalibor Matanić (45) koji smatra da ovo baca ljagu na redateljski posao. 

- Recimo, kad radim seriju gdje imam 90 plus glumaca, a od toga više od pola žena, onda jednostavno moram zaštititi sve glumice da imaju svoj mir. Znači da ih neki luđak na setu ne gleda, kada snimamo neke seksualne scene, da nema više od par neophodnih članova ekipe, da se može raditi najnormalnije ta scena - rekao je za Dnevnik Nove TV.

Idi na 24sata