To je to što me zanima!

Ankica je predložila Brigiti da zapale kuriju jer im treba novac

Brigita ne želi zapaliti kuriju jer je kurija njezin život i borit će se za nju do zadnje kapi krvi. Bez obzira na ponos, Filip i Valentina zaključuju da je Brigita u pravu
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi 'Tajni' stvari se kompliciraju. Ankica Brigiti predlaže da zapale kuriju i da svoje potrebe namire novcem od osiguranja. Brigita odbija taj prijedlog s gnušanjem jer je kurija njezin život i borit će se za nju, kako kaže, do zadnje kapi krvi. Bez obzira na ponos, Filip i Valentina zaključuju da je Brigita u pravu. 

U međuvremenu Barbara prihvaća Sebastijanovu ponudu da žive zajedno i odlučuje napustiti kuriju, dok se Marina i njezina obitelj vesele zbog Nenine i Ivanove prinove. No, Ivan još uvijek dvoumi je li dobro odlučio. Ponukan veseljem i srećom, Robert prizna Josipi da joj je otac, zbog čega Josipa zamoli Marinu da dozvoli Robertu da živi s njima. 

Za to vrijeme, Ankica shvati da joj Valentina nikada neće isplatiti dug. U trenutku povlačenja fatalnog poteza, Ankici u posjet dolazi neočekivani gost.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare