To je to što me zanima!

Anna i Sara: 'Nikad nećemo zaboraviti trovanje Pažanina...'

Djevojke kažu kako im je sudjelovanje u showu bilo lijepo iskustvo te da će ga pamtiti samo po dobrome i priznaju da će savjete češće primjenjivati kod kuće
Vidi originalni članak

Sara i Anna su svojim su šarmom, duhovitošću i karakterom unosile pozitivnu energiju u 'Tri, dva, jedan-kuhaj!' kuhinju. Kažu kako im je sudjelovanje u showu bilo lijepo iskustvo te da će ga pamtiti samo po dobrome i priznaju da će savjete češće primjenjivati kod kuće, nego što su to činile na setu, piše RTL:

- Od samog početka pa do danas možemo reći da je to za nas bilo jedno novo i divno iskustvo. Izuzetno smo sretne što smo dobile priliku sudjelovati u ovako velikom projektu, naučile smo puno i stekle nova poznanstva od kojih su se neka pretvorila i u prijateljstva. Naše kulinarstvo se sve do samog showa svodilo na pripremanje svakodnevnih jela, dok smo ovdje imale priliku naučiti pripremati i neka nova i primijeniti naučeno. Sve je to bilo popraćeno smijehom i dogodovštinama koje ćemo uvijek pamtiti. Ali i povećanim stresom koji je uvijek bio prisutan - kazala je Sara po izlasku iz showa i priznala da bi se bez Anne u paru teže snalazila na setu.

- Anna je do sada znala puno više od mene, a za sebe smatram da sam ipak imala neke osnove kojima je potrebna nadogradnja. Anna je izvrsna u pravljenu ruskih delicija u kojima osobno uživam. Logično, najbolje smo u pravljenju recepata koji su autentični krajevima iz kojih dolazimo - dodala je.

- Show ćemo definitivno pamtiti samo po lijepom. Dobri ljudi, dobra spiza…svi ti dragi ljudi s druge strane kamere koji su doprinijeli našoj zabavi i trudili se da sve ispadne onako kako treba. Bilo je tu i smijeha i suza i natjecateljskog duha, ali sve u svemu jako puno pozitivne energije. Naravno pamtit ćemo i naše 'trovanje' Pažanina - dodala je kroz smijeh. Cure imaju i savjet za buduće natjecatelje. 

- Naoružajte se začinima! Pogotovo sa solju i maslinovim uljem! Preporučujemo im i što manje pokušaja trovanja žirija i što manje salata. Špiček bi mogao od vitaminoze pasti u nesvijest pa im onda nitko neće moći objasniti da je meso pečeno na masti glavni sastavni dio života i da se pored morske ribe upravo svi vitamini ipak nalaze u bunceku -  zaključila je u svom stilu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • tjutac 17.04.2017.

    Tak bi i jednoj i drugoj podamfal klitača!Ajooooj!

  • jozabroz 17.04.2017.

    ana sa dva n je zapravo pokazala da spada u nekakav prosjek kuharica u hrvatskoj,,ili ispod,,no fala bogu,ispala je,,sad ce rtl morat smislit neku novu emisiju da ju pozove jer ipak ona je "zvezda")))))

  • peppito 16.04.2017.

    ma jooj baš šteta, nisam to znao da su ispale. Anna ipak više zna od Ozane. Nije fer niti pošteno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare