To je to što me zanima!

Anne Heche je stabilno, a obitelj i prijatelji mole za privatnost

Annin auto se zapalio kao i kuća u koju se zabila. Potvrđeno je da ima opekotine i da je intubirana, a isprva je njeno stanje bilo kritično. Sada je stabilno, a njezina obitelj želi privatnost
Vidi originalni članak

Glumica Anne Heche (53) doživjela je prometnu nesreću u petak u Los Angelesu te je zbog nje hospitalizirana. Prema pisanju stranih medija isprva je bila u kritičnom stanju, a kako piše magazin People, trenutno je stabilno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumičin predstavnik za medije je rekao kako njezina obitelj trenutno moli za privatnost. 

- Njezina obitelj i prijatelji mole vas da molite za nju i poštujete njenu privatnost u ovom teškom trenutku - rekao je.

Osim toga, potvrdio je i kako Anne ima opekotine te kako je intubirana.

OPISALI DETALJE HORORA NA A4 Ispovijesti s autoceste smrti: 'Iz busa smo čuli jauke, sledili smo se od užasa. Stravičan prizor'

Podsjetimo, bivša partnerica kontroverzne voditeljice Ellen DeGeneres i dobitnica nagrade Emmy svojim se automobilom marke Mini Cooper u petak ujutro oko 11 sati zabila u garažu u naselju Mar Vista u Los Angelesu. Automobil i kuća su se zapalili, a Heche su izvukli iz olupine.

Nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar oštećene kuće. Vlasnik kuće je na sreću, neozlijeđen.

STRAŠNA NESREĆA Susjed: 'Mislio sam da je Anna Hache izgorjela u automobilu'

Mediji također navode detalje kako je Anne pobjegla s mjesta druge nesreće prije nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak 'stop' i nepropisno vozila.

David Manpearl, koji živi u blizini bio je prva osoba na mjestu događaja.

DORH IZVIJESTIO: Slovak koji je poginuo na autocesti kod Karlovca nije bio vezan zaštitnim pojasom

- Automobil je išao tri puta brže nego što je trebao. Prošla je kroz tri raskrižja. Nije bilo skretanja, kočenja ili tragova klizanja - rekao je Manpearl o jurećem automobilu za The Post.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nabime 07.08.2022.

    Annu je maltretirao otac homosehsualac a sada je i ona sama homosehsualka, nadam se da ce ozdravit brzo

Komentiraj...
Vidi sve komentare