Show

Komentari 6

Susjed: 'Mislio sam da je Anna Hache izgorjela u automobilu'

Susjed: 'Mislio sam da je Anna Hache izgorjela u automobilu'

Uspio sam otvoriti stražnja vrata auta i do pola sam se uvukao unutra. Ovaj put kad sam je pitao je li dobro, rekla je da nije, rekao je David Manpearl koji je bio prva osoba na mjestu događaja

Američka glumica Anne Heche (53) doživjela je prometnu nesreću u petak u Los Angelesu te je zbog nje hospitalizirana. Kako navode strani mediji, glumica je u kritičnom stanju. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Anne Heche’s car is towed away from where it crashed into a home - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **

Nesreća je izazvala veliki požar unutar kuće, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar teško oštećene kuće.

Grgo Jelavić/PIXSELL

David Manpearl, koji živi u blizini bio je prva osoba na mjestu događaja.

- Prvo sam pomislio da je u pitanju kvar na automobilu ili da postoji neka vrsta medicinskog problema - rekao je Manpearl o jurećem automobilu za The Post.

- Automobil je išao tri puta brže nego što je trebao. Prošla je kroz tri raskrižja. Nije bilo skretanja, kočenja ili tragova klizanja - objasnio je.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Anne Heche’s car is towed away from where it crashed into a home - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **

Manpearl je glumici pokušao pomoći.

- Pokušao sam razgovarati s njom nekoliko puta pitajući je je li dobro, ali nije odgovarala pa sam morao prići bliže - rekao je.

 - Uspio sam otvoriti stražnja vrata auta i do pola sam se uvukao unutra. Ovaj put kad sam je pitao je li dobro, rekla je da nije - nadodao je.

Primijetimo je zatim i da se auto zapalio.

- Vatra je postajala sve veća i veća dok je ona sjedila zaglavljena u autu - rekao je Manpearl te nadodao:

- Bio sam uvjeren da je izgorjela i nestala.

- Nisam mogao zamisliti da će itko to preživjeti - zaključio je.

Grgo Jelavić/PIXSELL

Prisjetimo se, kako piše TMZ, dobitnica Emmy nagrade upravljala je automobilom marke Mini Cooper koji se zabio u kuću u ulici 1700 South Walgrove Ave uzrokujući požar.