To je to što me zanima!

Ante Gotovac i Maja Morales nakon par pića goli u jacuzziju

U posljednje vrijeme Ante preživljava na sve moguće načine. Zbog manjka hrane je smršavio. Prodao je automobile da može platiti račune. Još nije našao novu curu
Vidi originalni članak

Već pomalo zaboravljeni Ante Gotovac (41) nakon dugo vremena pojavio se u Red Carpetu. U posljednje vrijeme zahvatila ga kriza pa je prodao svoj automobil kako bi platio račune za struju i vodu, piše Dnevnik.hr. Odjednom je izgubio sve, a zbog nedostatka hrane je, kaže, i smršavio. Novu ljubav još nije pronašao, a priznaje da mu nije jednostavno biti sam. No, i dalje je optimističan i vjeruje u ljubav. 

Uz njega su i u ovim teškim vremenima ostali njegovi najbliži prijatelji. Jedna od njih je i Maja Morales (22). Starleta je izjavila da je Anti, kad mu je bilo najteže, nosila cigarete i kikiriki. Kako bi zaboravio na probleme, Gotovac je organizirao tulum na kojem je prisustvovala još jedna prijateljica te Antin prijtelj. Nakon što su popili i otplesali, svi zajedno odlučili su se za opuštanje i uživanje u jacuzziju. Da bi doživljaj bio potpun, Maja je za kupanje skinula gornji dio odjeće.

Spavao ispod mosta?

Ante je, vjerojatno kako bi si 'osigurao' medijski prostor, ekipi Red Carpeta dozvolio da ga snime kako spava ispod mosta, a za kamere je čak i 'pecao' iz Save. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • user_59109 05.03.2011.

    Bolji ja vozim auto od njega ford mondeo 115ks 16v automatic hahahaha on se sad vozi u kanti golf 1 sad nek vidi kako je to bit sirotinja ne mozes imat sve makine.

  • pijani majstor 02.03.2011.

    o ne opet UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ a ja jedem , zamislite kak mi je!!

  • user_66247 02.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare