To je to što me zanima!

Ante Gotovac kćerku Gabrijelu nije vidio dugih sedam mjeseci

OPTUŽUJU SE Gotovac tvrdi da mu Simona nije dopustila viđati Gabrijelu, a ona kaže da je kćer mogao viđati kad je htio, ali za nju nije pitao niti platio alimentaciju
Vidi originalni članak

Ante Gotovac (42) u utorak je posjetio centar za socijalnu skrb kako bi dogovorio viđanje kćeri Gabrijele (5) koja je nakon rastave pripala bivšoj supruzi Simoni Šajn (27). Vlasnik zagrebačkog autoservisa od proljeća nije vidio djevojčicu.

- Od centra sam tražio da mi omogući viđanje djeteta jer se sa Simonom nisam mogao dogovoriti - objasnio je Ante.

Dodaje kako mu je Simona, nakon što su je kontaktirali iz centra, ipak dopustila vidjeti kćer.

- Moju Gabrijelicu posjećivat ću dva puta na tjedan po šest sati - rekao je Ante Gotovac.

Simona kaže kako će se žaliti na odluku. Ona želi da on viđa kćer svaka dva tjedna. Dodala je kako je Ante nije želio viđati niti je platio alimentaciju, a u centar je pozvan jer se ona namjerava preseliti s kćeri iz Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • pumpi 06.10.2011.

    ..ona je obična sponzoruša vrlo plitkog mozga, a on isto tako.. nisu vrijedni objava po novinama.. ona bi trebala u školu da nauči što je katoličko, a što pravoslavno, a on bi treba pustiti malo kosice da to bolje zaliže, malo mu je ovo prekratko za takav friz..

  • user_110773 06.10.2011.

    jadno dijete pokraj tih roditelja!

  • dugi40 06.10.2011.

    on narkos ona raba i to stavljaju u novine i po tv stvarno poucno za procitat i pogledat.treba im oduzeti malu i odgojiti je u zdravoj sredini jer u protivnom je nastradala s koje god strane krenula od majke sljama ili tate narkomanskog smeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare