To je to što me zanima!

Ante Gotovac s mobitelom u ruci prošao kroz crveno!

Gotovac je vozio bivšu voditeljicu 'Golih vijesti’ Sabinu Čedić u bijelom Mercedesu. Pričao je na mobitel. Ante nije bio dostupan za komentar...
Vidi originalni članak

Ante Gotovac (40) i Sabina Čedić snimljeni su jučer kako kroz križanje Trga kralja Petra Krešimira IV i braće Radića u Velikoj Gorici prolaze kroz crveno svjetlo. Gotovac je još i razgovarao na mobitel. Nedavno su ga snimili u istom prekršaju na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu. Tvrdio je da nije vidio semafor. Kazna za pričanje na mobitel je 500 kuna, a za prolaz kroz crveno od 2000 do 5000 kuna, tri mjeseca bez vozačke dozvole i dva kaznena boda.
- Ante je dobar vozač i vozio je jako polako. Išli smo samo na poslovni razgovor - kaže Sabina. Ante Gotovac danas je bio nedostupan za komentar.
- Ne plačem za Simonom jer nisam papak. Ona kaže da želi mir, a samo izlazi van. Tražit ću skrbništvo nad Gabrijelom - kazao je prije nekoliko dana Ante Gotovac. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tenerife 12.10.2009.

    taj ANTE me več počeo jako, jako nervirati.On se vozi kako hoče ,pa što je on šerif u gradu.Zar za njega nema zakona...??Što radi naša policiija?on može tražiti skrbništvo nad svojim međunožjem....ja njemu ne bi Gabrielu dala ni da je vidi više,a kamoli da ju vozi u dvosjedu..i da je razne flundre čuvaju,jer on nije u stanju ni sebe čuvat,a kamoli kčer.U zatvor s njim i na test droge pod hitno!!!

  • audrey 12.10.2009.

    Sve do jednom,dok ne ubije nekog neduznog pjesaka....a onda ce biti,trebali smo ovo,trebalo smo ono!!!! Sram vas bilo gospodo policajci,znate naplacivati kazne ljudima sto se ne vezu ili voze malo vise od dozvoljenog,ali ovo vec prelazi sve granice dozvoljenog!!!!!

  • Đuđi 12.10.2009.

    Jebo vas ante više baš je nekom zanimljiv i on i njegov mobitel a pogotovo njegov mercedes¨!

Komentiraj...
Vidi sve komentare