To je to što me zanima!

Ante Gotovac se zauvijek odrekao otkopčanog šlica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ante je shvatio da ima dosta godina, a Simona ne želi da joj se smiju. Ona već neko vrijeme ide na satove pjevanja i kaže da će iznenaditi mnoge
Vidi originalni članak

Preplanuo i zalizan, ali u odijelu, Ante Gotovac pojavio se u novoj varaždinskoj dvorani. U stopu ga je pratio zaštitar. Ubrzo je za njim došla i Simona. Sa svojim zaštitarom. Simke je produžila ravno u backstage šminkati se za reviju, a Ante je zauzeo svoje mjesto u prvom redu. Prijatelj Zoran Škugor nije došao pa je kraj Ante sjeo njegov zaštitar.
- Nemam problema, ali osjećam se sigurnije. Bilo bi dobro da zaštitari idu van sa ženom. Zašto se misliti gdje je i što radi. Ako čovjek može platiti vino ili večeru, može i ženi zaštitara - kaže Ante. Već ima dovoljno godina pa je promijenio styling. Do sada se redovito pojavljivao u bundama, remenju s golemim logom dizajnera ili otkopčanog šlica, za koji tvrdi da je dio kroja traperica.
- Prešao sam 40 - kaže. Simoni (24) se sviđa njegov styling.
- Već mi ga je bilo preko glave. Uvijek sam mu govorila: 'Ljubavi, obuci odijelo i kravatu, to ti seksi stoji, muževan si’ - kaže. Simona radi na svom glasu. Ide na satove pjevanja.
- Napredujem dobro. Iznenadit će se mnogi - kaže. Simona je među zadnjima izašla na pistu Quelle Fashion.hr-a. Ante se obuzdao i nije joj glasno pljeskao i zviždao kao dosad. No glasno je bilo društvo Nevena Ciganovića i Anite Đuzel. Dok su na pistu izlazile Aleksandra Grdić ili Petra Friganović, Anita se derala: “Najljepša si!”. Tijekom revija na pistu su puštali umjetnu maglu. Na predzadnjoj reviji nekoliko manekenki se poskliznulo, a bivša Miss turizma Anita Dujić je pala. Organizator Vinko Filipić zadovoljan je prvom večeri.
- Djevojke su padale samo na jednoj reviji. Moguće da je bio problem u cipelama. Inače se na potplat stavi traka da ne klize - otkriva Filipić.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • casio 16.02.2009.

    Opet plaćeni tekst. Dokle?

  • johntaylor 14.02.2009.

    group sex

  • kako-lako 14.02.2009.

    pa zar nije dosta iznenađivanja...jos samo treba glazbenoj sceni da i simona zapjeva....mislim ....cirkus....kako je sve zapravo \"JEFTINO\" u ovoj cirkusantskoj drzavi od svakakvih kokosara sto zasjedaju pa do cjelog javnog scenarija ovih trulih osoba drage nam republike hrvatske...

Komentiraj...
Vidi sve komentare