To je to što me zanima!

Ante nikad mršaviji: Baca se u hladnu Savu, trči bos, izbacio je meso iz prehrane, a pije sirutku

Gotovac nam je pojasnio da se na njegovu jelovniku više ne nalazi meso jer je puno GMO-a. Osim toga, preskače doručak i pije samo tursku kavu s cimetom
Vidi originalni članak

Ante Gotovac (50) prije je živio 'neuredno', ali sada je iz temelja promijenio svoj život. Uživa u Beogradu, točnije u Zemunu gdje je okrenuo novi list.

POGLEDAJTE VIDEO: Život hrvatskih starleta 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što redovito trenira jer shvaća da je to zdravo i dobro za fizičko i mentalno zdravlje, naučio je i kako će se rezultati napornih vježbi bolje vidjeti ako se čovjek i zdravo hrani. Upravo zato je promijenio prehranu.

Izbacio je meso jer je, tvrdi, puno GMO-a, jede uglavnom povrtne juhe koje sam kuha svaki dan i pije kozju sirutku za mišiće. Doručak preskače i pije samo tursku kavu s cimetom i iscijedi kakvo voće, a sve to pije na prazan želudac.

Ispričao nam je da posljednja dva i pol mjeseca ne preskače treninge, ali i da je skinuo 15-ak kilograma. Nije se vagao, ali to vidi, kaže, po odjeći jer mu dosta stvari sada 'visi'. 

Trenira na otvorenom, na hladnoći, radi čučnjeve, sklekove, plankove... Nakon treninga snage polugol, odnosno u kupaćim ili donjim gaćama skače u Savu pa onda pak bos trči uz nasip.

- Kad dođem kući nakon treninga noge i prsti mi budu ljubičasti od hladnoće. Kao u Legiji stranaca nam je. Trening je ludilo. Trener nam govori 'došo si dobrovoljno ode, umri'. Ovo je prebolesno - govori Ante.

SIMONA O PREOBRAĆENJU: 'U prostituciju sam upala već sa 16, ali Ante i Isus su me spasili'

S dvostruko mlađom manekenkom Medinom Pašić bio je u vezi mjesec dana, ali su prekinuli jer mu se nije dalo održavati vezu na daljinu. Medina naime živi i radi u Istanbulu. Zajedno su proveli vikend u Beogradu. Jeli su i pili po najboljim kavanama. 

- Otkad treniram osjećam se ko milijun dolara. Ko kamen. I seksualni život mi je bolji, vrhunski - rekao nam je Ante za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Amg 19.01.2021.

    izgleda da je počeo šmrkati žbuku ovaj

  • Corona u jeku 👹 19.01.2021.

    I taj je puka ko kokica?! 🤔

  • ivana kiss 18.01.2021.

    jadan Ante

Komentiraj...
Vidi sve komentare